/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +19
    Hamletin tiradında da görebiliyoruz. Shakeaspare reis yıllar önceden yazmış bunu düşünün dünyanın kurallarının nasıl işlediğini. Değişmeyen bir gerçek ne yazık ki.Kötülük her zaman daha ön plandadır.

    Beyler şimdi bilinçaltınızı temizlemeniz lazım ki sağlam bir karakter oluşturabilesiniz. Bunun için yapılacak en pratik ve kolay yol olarak telkin gözüküyor. Zamanında inciye açılmıştı telkinlerle alakalı başlık onu bulup bakabilirsiniz.Bu telkinlerin işe yarayıp yaramadığı hakkında kesin bilgim yok ancak yarabileceğini düşünüyorum.Ben deniyorum deneyin bir şey kaybetmezsiniz.

    Peki gerçekten telkin işe yarar mı? Kesinlikle evet, bizzat üzerimde gördüğüm bir olay. Bazen öyle denemek maksatlı kendi kendime telkin veririm. Ancak bu her zaman olmaz, ilginç bir şekilde sadece bazı anlarda söylediğim telkinler çok etkili olur aklımdan birkaç düşünce geçiririm hareketlerim değişir.Özgüven meselesinde tuhaf bir şekilde denedim olmuştu.

    Ama dediğim gibi her zaman insan etkili hissedemiyor, bazen resmen dokunuyosun o içindeki çocuğa.

    Bunun için düzenli olarak hergün kendini telkin edeceksiniz.Ben özgüvenliyim,ben enerjiğim şeklinde.Ama bunu hissetmeniz lazım beyler, anlatması gerçekten zor eğer deneyip başarılı olursanız tam olarak ne demek istediğimi anlayacaksınız, farklı bir şey.

    Altın kural o gün hissedemeseniz de telkine devam, hergün 5dk olabildiğince içten bir şekilde ben özgüvenliyim insanlarla iletişimim iyi,her sorunu iletişimle halledebilirim gibi şeyler söyleyin. Hatta bunu yazın.

    Yalnız dikkat edin tekrardan ve tekrardan söylüyorum.Bu dediğim öyle tvlere çıkıp kendinize olumlu şeyler söyleyin diyen gereksiz insanların ki gibi bir şey değil. içinizden öyle bir geçiyor ki onu anlatması güç normal sözcük söyler gibi değil de yaşar gibi. Bunu başarılı olduğunuz ilk sefer anlayacaksınız zaten.

    Bu dediğimi yapmayı kolaylaştırmak için şöyle bir şey öneriyorum. içinizden telkin yaparken dışarı çıkın, bakkala bime gitmek bile olur, herhangi bir iletişim davranış vs. gösterebileceğiniz bir yer.

    Bir yandan içine telkin verip yürüyün sonra bakkala girdiğiniz de bakkala selam verin hal hatır sorun. içinizden ben çok iyi iletişim kurucam şimdi diyip nasılsın bile dediğinizde özgüvenizin bir anda artışını hissedeceksiniz. imkan varsa bundan sonra iletişimi devam ettirin ya da başka bir yere geçin yeni iletişimler kurmaya çalışın.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa o hissetme olayı ara sıra bende oluyor
      Hani 300 spartalı da bağırıp çukura atıyor ya adamı öyle bir ses geliyor içimden.O durumu yaşayınca bir özgüven patlaması, mutluluk bombardımanı yaşıyorum. Hani Adrina Lima yı görsem çıkma teklif ederim,f16 nın üstüne atlarım öyle bir ruh hali.Ama bu gaz kısa süreli oluyor ve istediğim zaman çağıramıyorum
      senin bahsettiğin telkin bu tarz bir durum galiba
      ···
      1. 1.
        0
        Aynen panpa ama kisa sureli degil. Eger o hissederek telkin vermeyi basarirsan gun boyu ozguven zirvede gezebiliyorsun

        Bunun sirri dedigim gibi telkini verip birileriyle iletisime gecmek. Sonra gelen guvenin etkisiyle telkin oturuyor. Bunu duzenli olarak hergun yaparsak yaklagib 21 gun sonra davranisa donusecegini dusunuyorum
        ···
   tümünü göster