/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 126.
    +17 -2
    Selam lan daşşaksızlar. Bilgisayarımı kaşar ablam aldı gitti mobilden yaziyom degerimi bilin.

    Beyler simdi konumuza biraz ara verip aklıma gelen bir konuya daha değinmek istiyorum.

    Yorumlarda gördüm yok aşık olmayın yok kızları giblemeyi vs. Bunları çok duyarız. Özellikle son zamanlarda bayağı bir revaçtadır bunlar. Kızlara köpek çekin hiçbiri sevgiyi haketmiyor falan fistan. Bu yazilari biz de okuduk ne gibe yaradı. Hangimiz playboy olduk olm. Hayir amacimiz playboyluk degil çünkü. Bizim karakterimiz belli lan gibik oğlanlar. Efendi süt aile çocuğuyuz. Hergun farkli kari gibme hayali olan zaten gunde 8 saat ferre izliyodur amk.

    Neymis kizlara deger vermeyecekmisiz alfa olucakmisiz. Kizlar pesimizden koşacakmış. Peki lan dal yarak sen bunu yaptiginda mutlu mu olacan. Ne anladim ben bu iliskiden.

    Amaci popi kizlarla takilip kizi kendine baglamak isteyenler varsa deneyebilir. Ama bizim ihtiyacimiz olan instagramda 200 begeni alan gunde 50 snap atan popi ego manyagi pelinsularla çıkmak değil ki. Birakin onlarla berkecanlar çıksın. Sevmeyin su kasarlari. Biliyorum onlar daha çekici geliyo hu her seydr boyledir ama insan kendini iyi tanimali. Sen nasil iyi aile cocuguysan senin gibi temiz aile kizi bulucaksin. Sonra normal bir sekilde yasarsin iliskini. Icinden geldigi gibi. Sirf kizi elimde tutcam diye stratejik hereketler çalışmayın amk gidecekse de gibtirip gider kiz mi yok size. Ha soyle bir sey de var ki orada alfalik pazarlayanlara katiliyorum ederi kadar deger verin herkese.

    Bakin HERKESE. Bu sadece kiz mevzusuyla ilgili degil. Dedigim gibi kizi elimde tutcam diye kiza peşkeş cekmenize gerek olmadigi gibi gereginden fazla deger verip ileride uzulen olmayin. Kiza gidip 200 liraya hediye almayin amk etiniz ne butunuz ne gidip kızın her yediğini içtigini ödemeyin. Sictigini odeyen bile var aq. Ucretli wcde parasini ödüyo kızın. Veya manevi olarak da böyle ederi kadar deger verin.

    Bu oyle bir sey ki ama hayatta herkese karsi durusunuz boyle olsun. Babaniza bile fazla deger vermeyin amk sonra araniza husumet girer zamaninda yaptiklarinizdan pisman olursunuz

    Benim pederle aram hic iyi degildir mesela hatirladigim en kucuk yas 5 yasimdan beri hic bir zaman sevmedim amk. Ve suan babam gülümseyip laf attığında gibime bile takmıyorum suratına bile bakmıyorum. Çünkü biliyorum bugün böyle davranan adam 3 saat sonra farklı davranacak

    Insanlar böyle iste. Ama her zaman kestiremeyenilirsiniz. Bir bakarsin ummadigin tas bas yarar. Lan bu adam da boyle farkli davranacak miydi gibeyim seninle gecirdigim her saliseye dersiniz.

    Bu dünyanın merkezine kendinizi koyun anların tadını çıkartın. Fazla düsünmeyin fazla sorgulamayın kendinizi. Carpe diem olm carpe diem.

    Oyle iste aklima gelmisken yazayim dedim. Kiz mevzulari arkadaslik mevzulari boyle. Insaniz amk adamlar gelip bize karsindakini sevme değer verme gib geç diyor. Hayir yapmasi kolay bir sey olsa adama hak vericem baba sensin ya diycem de ne biz biniz ne millet huur.

    Parmaklarim uyustu amk telden girmek acayip zor oluyor. Simdi k.valti edicem sonra gene yazarim. Anlatmak istedigim şeyin genel olarak anlasildgini düşünüyorum. Ilk başlar rez almayin suan okuyun diyodum simdi farkındalık olusmus olmasi lazim ki olusmus yukarida bir arkadasin yorumunda gordum bunu. Rez alin gene yazicam.

    Bu arada merak etmeyin en son her seyi toparlayip yapilmai yapilmamasi gerekenleri listeliycem.

    Neyse hadi ben kaçar siz kaşar
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Bekliyorum
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      Eline emeğine zihnine sağlık panpa
      ···
    3. 3.
      0
      Hadi dostum ihtiyacim var
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster