/i/Tespit

  1. 1.
    +20 -2
    Evet panpalar bugün size YouTube da nasıl abone kasıp paranın dıbına koyacağınızı anlatıyorum. Bu maddelerden birini bile yapsanız 100 k abone garantisi.

    1-Oyun oynarken şaklabanlık yapın:Evet doğru duydunuz. Bir oyun kanalı açın ve oyun oynarken türlü şekillere girin. Olmadı zütünüze kamera şokun.

    2-(Bu madde gavatlık içerir)Sevgili ve kız arkadaşlarınızı kullanın:ilk olarak sevgili veya herhangi bir kız arkadaşınıza kısa şort etek giydirin. Çok gavatım derseniz annenize yapın. Bir vlog kanalı açın ve bacaklarını gösterin.

    3-Küfürler edin:Oyun oynarken sadece küfür edin.

    4-Ağlayın:Kamera karşısına geçip aglayın. Lütfen böyle yapmayın. Sevin beni diye yalvarın. Bkz:Ekin Soyak

    5-Dost kazığı numarası:Bir yakin dostunuzla anlasin ve başka dostlariniz hakkında hainlikler planlarken bunu videoya ceksin ve bunu youtubeye koysun. ilk baslarda sevilmezsiniz. Sonra ayni dostunuz ve siz bir aciklama yapın ve bir hataydi deyin. Abonelerin keyfini cikarin.

    6- Slime:Slime yapın. Yanınıza çok konuşan bir çocuk alırsanız tutmama imkanı yok.

    7-Acındırın:Ağlama maddesine her ne kadar benzese de bunda ağlamayın sadece kameraya hüzünlü bir bakış atıp. Acınacak yerlerinizi öne cikarın. Kilo vs gibi. Daha sonra bir iki arkadaşınız bu video altına 2 kotu yorum atsin ve bunu sosyal medyada paylaşın.

    8-Bot:Bir çok bot sitesi var ve buralardan kanalınıza bot atın.

    9-Vlog: Sıçarken dahi vlog cekin.

    10- Adam gibi video çekmek: Bu yöntem size çok abone kazandırmaz. Gidin ve işe yarar konular hakkında bilgilendirici farkli icerikli videolar çekin. Yada küfürsüz seviyeli oyun videoları çekin. Bu işlemde çok popüler olmak için biraz şans biraz azim gerekli. Bu yolla ünlü olursanız. Geçici değil kalıcı bir kitleniz olur.

    Eklememi istediğiniz şeyleri yorum olarak yazin ekliyim panpalar.
    ···
   tümünü göster