/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1314 -243
    fox tv dizilerinin modernlik adı altında ahlaksızlığı meşrulaştırdığını, izleyenlere sanki dünyada aşktan başka hiçbir sorun, hiçbir güzellik yokmuş gibi aşkı empoze etmeye çalıştığını çoğu izleyici, çoğu aklı başında insan fark etmiştir. özellikle fox tv'nin küçük yaştaki izleyicileri acayip etkilenip sosyal medya sitelerinde sayfalar, hesaplar açıyorlar.. videolarını paylaşıyorlar. 9-10 yaşındaki sübyanlar aşk üzerine münakaşa ediyorlar. bol sevişmeli, ahlaksızlık ve cinsel münasebetlerle dolu bu dizilere "+7" ibaresi koymaları da çok gülünç..
    her neyse son zamanlarda fox nasıl bir ahlaksız yaz dizisi çıkarak diye beklerken beklenen dizinin tanıtımı haftalar önceden yapıldı ve dizi de birkaç haftadır oynuyor sanırsam.
    dizinin ismini pek çoğunuz tahmin etmiştir. zaten başlıkta yazıyor amk çocukları..

    (bkz: no 309)

    dizinin konusu ne olabilir sizce? hiç tahmin etmeyin söylüyorum. dizinin konusu tek gecelik bir ilişkide hamile kalan kız, hiçbir şey olmamış gibi davranan aileleri, cinsel münasebeti yaşayan iki kişi ve daha ahlaksızlıklar silsilesi...

    fox tv darbe günü de ufak da olsa birtakım darbe destekleyici haberlerde, beyanlarda bulunmuştu. 180 derece döndüler sonra. fox tv gerçekten türkiye'yi bozmaya yönelik bir televizyon kanalıdır. sahibi falan konusunda pek araştırma yapmadım, muhtemelen yabancıdır ve türkiye düşmanıdır. az çok tahmin edebiliyorum.
    şimdi söylüyorum ki türkiye; halkının çoğu müslüman bir ülke. en azından diğer müslüman ülkelerin lider olarak bile benimseyebileceği bir ülke. ancak fox tv ufak da olsa bu itibarın zedelenmesine yardımcı oluyor diye düşünüyorum. gençlerin ufak yaşta bilinçaltlarına sevişme, sevgili olma gibi şeyler yerleştiriliyor. yeni nesil dinden, ahlaktan uzaklaştırılıyor. sadece bunlardan değil; genel olarak eğitimden uzaklaştırılıyor.
    he sadece fox tv mi? hayır. çoğu televizyon kanalı da birtakım projelerin ve bu tür yapımlara rağbetin kölesi olmuş durumda.
    allah türkiye'nin sonunu hayır etsin ne diyebilirim ki başka..

    sizden ricam da küçük büyük hiçbir zaman fox tv izlememeniz, izlettirmemenizdir. reyting kazanmasınlar, bu tür programlara rağbet olmadığını anlasınlar. akrabalarınıza, annemize babanıza kesinlikle izletmeyin. adamlar evlilik programı bile ahlaksızlıklar ve skandallar ile dolu. locadaki bir erkek 10 kadınla 1 kadın 20 erkekle ilişki yaşıyor ve budurum meşrulaştırılıyor. çok enteresan..
    ···
   tümünü göster