/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +10 -1
    1- Çığlık çığlığa bağıran rte aşkından ölen başörtülü ablalarımız teyzelerimiz kardeşlerimiz bunların en ön safta bulunması muhtemeldir.

    2- Yaşça büyük dedelerimiz ninelerimiz bunlar en ön safta duran ablaların da önünde veya kenarda köşede bi yere parkederler çok sesleri çıkmaz sadece dinlerler.

    3- Bi yere tırmanıp bayrak sallayan tipler, bunlar genelde babasının amcasının sırtına çıkan çocuklar tepelere tırmanan gençlerdir bayrak sallamak ve bağırmak için gelmiştir mitingi dinlemez.

    4- Evine giderken topluluğu görenler, bunlar masum tiplerdir topluluğun en arkasından dinler etrafı inceler sonra da sessizce gider.

    5- Arabalarıyla gezenler, miting yapılan meydanın yanındaki yollarda rte dombıra açıp gezen insan topluluğudur arabalarının önünde türk bayrağının asılı olması muhtemeldir.

    6- Korumalarla cebelleşen insanlar, bunlar başkanmız ricard dexer shawna yaklaşmak için çaba sarfederler fakat çabası boşadır korumalar izin vermez.

    7- Elinde telefon başkannı videoya alan veya resim çeken tipler bunlar zararsızdır suratında gerzekçe bir gülümseme vardır ve sürekli telefondan çekim yapıp izlemektedir.
    ···
   tümünü göster