/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +22 -1
    Evet beyler daha geçen gün gerçekleşen bi olay bi kaç kişi gelirse 2-3 partta anlatıp gidicem maksat hayvanların değeri bilinsin azıcık insanlık yayılsın etrafa.

    Edit : Resimde ki kedim Çakıl

    Edit 2 : prim prim diyenler var ben burda şuku ve ya çugu istemiyorum okuyun geçin beyler fazlasına gerek yok insanlık dersi alın hayvanlara değer verin

    Fotoğrafta gördüğünüz kedim Çakıl kendisini sokakta buldum gözleri iltihaplıydı dayanamadım daha çok küçüktü eve aldım.Üniversite öğrencisiyiz 3 kişi elimizden geldiğince baktık kimliğini çıkardım aşılarını yaptırdım resmen çocuğum gibi sevdim bu kediyi hayatımda ilk kez bi hayvana bağlandım diyebilrim beyler. Kedimi serbest yetiştirdim zaten zemin kattaydık balkon kapısı camlar açık dururdu kedi istediğinde gider dolaşır adını seslendiğimde koşa koşa gelirdi biraz köpek gibi yetişti bu huyu cidden garipti kediyi seslenerek çağırmak bana da garip geliyor neyse bütün mahalle kediyi tasmasından tanır oldu gören herkes seviyor kedi de zaten dost canlısı. Geçenler de bigün bime gitmek için çıktım evden saat 11 civarı 1 ekmek 2 tane ice tea alıcaktım kahvaltı için. Sokağın köşesini dönmemle içimde alevler dolanmaya başladı beyler elim ayağım titredi anlatılıcak gibi değil kardeşinizi çocuğunuzu dövüyorlar gibi bi his, huur çocuğunun biri kedime tekme attı hayvan ne olduğunu anlayamadan yerde sürüklendi halen gözümün önüne geliyor beyler. Tepki vermem geç olmadı hiç konuşma gereği de duymadım arada 10-15 metre mesafe vardı koştum ve direk çocuğun göğsüne tekme attım zaten nefessiz kaldı huur cocuğu yere kıvrıldı kedinin yanına koşup aldım eve zütürdüm hemen arkadaşlara verdim olay şimdi başlıyordu asıl.

    Özet : Kedime tekme atan çocuğu dövdüm karakolluk olduk.

    Önemli Edit : Hayvanlara iyi davranın beyler yoksa adalet elbet bir gün bulur sizi.

    Herkese saygılar sevgiler okuyanlara teşekkürler şuku ve çugu atanlara da teşekkür ederim
    ···
   tümünü göster