/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -1
    LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN

    Öncelikle Selamun Aleyküm beyler. 23 yaşındayım. Adımı Mete olarak farz edebilirsiniz. Sanırım şizofrenim. Ama olay biraz farklı geliyor ve anlatacak tek canlı grubu olarak sizi görüyorum.

    Dakikalar önce gülüp oynadığım insanlara kin tutabiliyorum. Gece hiç bir şekilde uyuyamıyorum ve aklımı acayip şeyler alıp zütürüyormuş gibi geliyor. Tanımadığım bazı insanlarla ilgili derin bilgiler yatıyor aklımda.

    Bir keresinde Facebook'ta ilk defa gördüğüm birinin hangi yılın hangi ayında ve ne zaman gittiğini tamamen biliyormuşçasına ona anlatmıştım. Tabi çocuk tırstı bir daha yazmadı bana. Acayip derecede duygusuzum.

    Asosyal değilim ama kimseyle uğraşasım gelmediği için kimseyle uğraşmam. Kimseye değer veremiyorum. Rüyalarıma giren insanları tanımıyorum. Sabah kalkınca sanki saatlerdir uyanıkmışımcasına enerjik oluyorum. Örneğin 04.00'da yattım diyelim 06.00'da kalksam bile bana fark etmiyor.

    Bir gün titizken bir gün kirli birine dönüşüyorum. Herhangi bir insanı uyurken görünce sinirim bozuluyor. Ve son olarak kızlar hiçbir şekilde dikkatımı çekmiyor. Yardım edin
    ···
   tümünü göster