/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +18
    bizim okulun tek kapısı vardı. kapının karşısında başka bir okul vardı. kapıyla ilk okul arasında da sokak vardı. ben sokağın bir tarafından kapıya doğru yürüyorum kulağımda kulaklık var. gözlerim bozuk zaten uzağı pek göremiyorum. asya'da karşıdan bana doğru yürüyormuş. insanlar pek dikkatimi çekmezdi zaten o zamanlar. anne baba ayrılmış. karnım zil çalıyor. dünya yansın umrumda değildi. okulun kapısına aynı anda gelmiştik. kızın ismini sormamıştım. direk merhaba asya demek olmazdı. ama suratına baktığımda biraz somurtuyordu ve morali bozuk gibiydi. göz göze geldik;
    +"günaydın, dün sabah için teşekkür ederim."
    -"günaydın, ne demek lafı bile olmaz."
    +"adını sormayı unuttum. uykuluydum kusura bakma"
    sadece "asya, memnun oldum." dedi ve bu arada yürüyoruz okulun içine doğru.
    +"bende memnun oldum, ben on milyon dolar."
    gülümsedi ve "biliyorum hatırlatmana gerek yok" dedi.
    dayanamayıp kıza sordum "bir şeyin mi var moralin bozuk gibi"
    -"önemli bir şey değil" dedi. ben ısrarcı bir tipim yerimde duramadım.
    +"var bir şeyin belli somurtuyorsun resmen" dedim.
    -"çok mu belli oluyor."
    +"fazlasıyla. hadi anlat dinliyorum"
    -"annemle babam ayrılacakmış babam 1 haftadır eve gelmiyor." dedi. içimden dedim işte be on milyon dolar aylardır beklediğin fırsat ayağına geldi. o kadar mutluydum ki. kızların en hassas oldukları an üzgün oldukları andır beyler. ne derseniz yapacak bir halleri olur.
    bende mütevazi bir şekilde dedim ki;
    +"benim annem 6 aydır evde yok. dert ettiğin şeye bak."
    kızı o anda bile güldürebilmiştim. kendimle gurur duyuyordum. az önce umrumda olmayan dünya yaşamak için güzel bir yer olmuş gibiydi.
    -"nasıl ya annene bir şey mi oldu" dedi
    +"yok. benimkiler boşandı. annem fransa'da şuan dedim."
    -"nasıl üzgün olmuyorsun bu duruma" dedi. ulan üzülmem mi amk 2 lokma yemek yiyim diye sabahın köründe kalkıp okula geliyorum.
    +"böyle durduğuma bakma içten içe kendimi bitiriyorum" dedim. ve kızdan inanılmaz bir cümle duydum.
    -" o zaman birbirimize destek olmanın tam sırası" dedi. ve gelen arkadaşlarının yanına gitti.

    aradan bir ay falan geçmeden ben sürekli kızla konuşmaya başladım. o zamanlar boş mesaj modaydı. bir gün kıza açıldım. ve arkasından boş mesaj attım. bilmeyen yeni kardeşlerimiz için söyleyeyim. boş mesaj bizim zamanımızda seni seviyorum demekti. kız da bana karşılık verince. hayatımın gibilme anları başladı. 2 arkadaşı daha var demiştim. birinin adı miray. birinin adı elif. biz asya'yla ne yapsak anında mirayla elif biliyordu. nasıl oluyordu anlamıyordum. bir gece asyayla mesajlaşırken üst komşumuz çatır çutur gibişiyordu. mayıs ayı falandı o zamanlar. ve penceresi açıktı huur çocuklarının. bana deli gibi ses geliyor ve rahatsız oluyorum. annem taşındıktan sonra yatak odasını ben almıştım. kızla mesajlaşıyoruz. dedim "üst komşu ciks yapıyor galiba çok rahatsız oluyorum". biraz dobrayımdır ağzıma geleni söylemekten çekilmem. kızın bana kurduğu 2. şok cümlesi geldi.
    "biraz beklersen bizde onlara rahatsızlık veririz" dedi. bu üstü kapalı gel beni gib demekti. çıldırıyordum. ne kadar sevgili olsakta en fazla yanağımdan öpmüştü bu güne kadar. aşırı çekingendim. olaylar o kadar hızlı gelişti ki kızı eve çağırdım bir hafta sonu. nasıl olsa babam yine bir karıyla çıkıyordu dışarı. artık umrumda değildi. mutluydum ve huzurluydum. kıza mesaj attım. kız 1 saate geldi eve. bende kendime parfüm falan almıştım tabi sevgilim olduktan sonra kendime bakma isteğim gelmişti. hayatımın aşkı evimdeydi. aklımda bir soru vardı. ben ona dokunmaya kıyamazken nasıl ciks yapacaktım? bunu düşünüp durdum ve gerçekten isteyip istemediğini sordum. "her şeyden çok istiyorum. sorun olmaz zaten" dedi. "o ne demek " dedim. ve 3. şok geldi. "aşkım ben bakire değilim ki" ulan lise 2 deyiz be dıbına koduğum kızı nasıl bakire değilsin. beynimden vurulmuşa döndüm göğsümde yatmış televizyon izliyorduk o aşağıdan bana bakıp bunu söyledi ve bi anda kalktım ayağa. nasıl bakire değilsin ne yaptın, neden yaptın diyordum. çabuk sinirlenen biriyimdir dayanamadım gittim içeri bi soğuk su içtim ve bardağı bıraktım ve düşünmeye başladım. sadece yanaklarından öptüğüm dokunmaya kıyamadığım kız bakire değildi. arkamı döner dönmez dudaklarıma yapıştı mutfakta deli gibi öpüşüyorduk. ilk kez birini öpüyordum. sonra ağzına da almıştır eğer bakire değilse diye düşündüm ve kızı ittim. sonra dayanamadım. aşıktım. aldım tezgaha koydum bunu. deliler gibi öpüşüyorduk. seni seviyorumlar sana aşığımlar havalarda uçuşuyordu. benim çavuş kalkmıştı. kız dedi ki göğüslerime elle. deli gibi elliyorum kız inlemeye başladı. benimki iyice kalktı. lan daha çocuğum yaptığım işlere bak. her neyse zütürdüm bunu yatağıma yatağım çift kişilik olduğu için bir problem olmadı kız soyunmaya başladı. emin misin diye sordum. kesinlikle eminim dedi ve orda olan oldu. 1-2 sene böyle devam ettik ve ayrıldık. ayrıldıktan 2 ay sonra tekrar çıkmaya başladık. ciks yaptığımızdan tutun. 1 dakika konuşmamız bile o 2 arkadaşının kulağına gidiyordu. ve bana söylüyorlardı enişte ne yapmışsın be yine diye.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster