/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +12
    kıza o kadar aşıktım ki. o kadar seviyordum ki. ayrıldığımız da anında biriyle çıkmaya başlamıştı. artık yoktu. ben ellerim cebimde eskişehirin ayazında geziyordum. bilenler bilir. barlar sokağını. daha çocuktum ama içim aşırı olgundu. gittim benzin cafeye 2 bira içtim gezmeye devam ettim. boş boş geziyordum bir tak anlamıyordum. 2 ayım böyle geçmişti. o mutluydu. hayatı normale dönmüştü annesi babası yine birleşmişler ve mutlulardı. başkasıyla çıkıyordu. hediyeler alıyordu çocuk buna. birlikte karın içinde fotoğraflar atıyorlardı. bir gün kafama dank etti. çocukla konuşmaya karar verdim. sakin bir şekilde çocuğu yakaladım. çocuk yakışıklıydı kaslıydı en önemlisi aşırı zengin ve normal bir hayatı vardı. ben cılız bir çocuktum yine ihtiyacımı karşılayacak şekilde param vardı ama mutsuzdum. sevdiğim kadın yanımda değildi. her neyse. çocukla konuşmaya başladım. ama o kadar binlik yapasım vardı ki bunları ayırmalıydım. başladım konuşmaya.
    +"mutlu gözüküyorsunuz bilader allah ayırmasın."
    -"eyvallah öyleyizdir."
    binliğim öyle bir tuttu ki. ağzımdan çıkanı söylemeye başladım. o iri yarı kaslı taşşaklı çocuk beni 5 dakika sonra gibecekti.
    +"ee öpüşürken fotoğraf atmışsınız tabi öyle olacaksınız" dedim
    -" sanane lan istersem gibişirken atarım sana mı soracam" dedi. çocuk beni tanımıyordu belli.
    +"gibimi soktuğum ağızı öpmek nasıl bir duygu acaba" dedim. çocuk hem sinirlendi hem mal mal suratıma bakmaya başladı.
    -"ne diyosun lan o... çocuğu"
    +"koçum sen beni tanıyor musun" dedim
    -"tanımıyorum aq çocuğu kimsin söyle hemen"
    +"asya'nın eski sevgilisiyim ben."
    sonra çocuk bana öyle bir yumruk attı ki beyler. dünya ters dönüyordu sanki çenem kilitlenmişti aq yere düştüm dövmeye devam etti. o döverken ben gülüyordum. ilginç bir şekilde acı hissetmiyordum. sonra ayrıldılar
    elif ve miray yanıma geldi neden böyle bir şey yaptın onlar gayet mutlulardı dediler.
    ben mutsuzum dedim.
    tekrar çıktık. her zamanki gibi normal bir şekilde devam ettik ilişkimize ta ki geçen senenin yazına kadar.
    geçen yaz neler olduğunu anlayamadım beyler. ben izmire taşındım. eskişehire döndüm. geri kızla buluştum ve geri izmire döndüm.
    kıza bir gün fotoğraf at demeye başladım. bir şeyler hissediyordum. kötü şeyler.
    çünkü attığı hiç bir fotoğrafta yüzünü atmamıştı bana. 5 sene olmuştu ama hiç bir zaman yüzüyle beraber bir fotoğraf atmadı. kızın asya olduğundan eminim ciks bile yapmıştım lan nasıl emin olmayayım aq.
    bir gece bana o kadar uzun bir mesaj geldi ki.
    "On milyon dolar bunları sana çok önceden söylememiz gerekirdi ama bunları anlaman biraz zaman alabilir. O kadar uzun zamandır sana bu işkenceyi yaptığımız için özür dileriz. Olayı anlatıyorum. En başında Miray senden hoşlanmıştı. Seninle muhabbet etti ama muhabbetini pek sevmedi. Sonra ben yani Elif. Sana deliler gibi aşıktım. Hala aşığım. Asya konusuna gelince. Asya hiç bir zaman seni sevmedi. Seninle öpüştü, seni sevmedi. Seninle ciks yaptı, seni sevmedi. Seni sevdiğini söylerken bile yalandı. Hepsini ben istedim bunların. Ben çirkinim. Biliyorsun bunu. Bütün okul biliyor. Sen Asya'yla çıktıktan sonra kendine çeki düzen vermeye başladın. Popülariten arttı. * kız haklıydı baya bir çevre yapmıştım. sayamayacağım kadar arkadaşım olmuştu.* Bana hiç bir zaman bakmayacağını bildiğim için en başında Asya'ya seninle çıkmasını istedim. Onda nemfomani hastalığı var. Sadece içgüdüsel olarak ciks yapıyor. Seni bir obje olarak gördüğü için sürekli cinsel ilişkiye girdi. Seni sadece ben sevmiştim. Sana bu eziyeti yaptığımız için çok özür dileriz. Bir daha karşına çıkmayacağız. Lütfen bizi affet."

    bu mesajı sabaha kadar okudum. sabaha kadar. inanmak istemedim. eskişehire döndüm kızların hepsini sorguya çektim. hepsi aynı şeyi söyledi. asyaya gözlerime bakarak söyle dedim. baktı ve söyledi. özür diledi milyonlarca kez. ama hiç bir zaman affetmedim. içime geri kapandım. günlerce ağladım. aylarca ağladım. hala aklıma geldikçe ağlarım. hikayemin sonu olarak size bir tavsiye vereyim beyler. kimseye gerektiğinden fazla güvenmeyin. aşkla aldatıldım ben. aşkla kandırıldım. aşka inanmayın. bu geceye bir şarkı bırakıyorum. iyi geceler. mutlu olmaya bakın. bakın araştırın. kendim bir söz yazmıştım onu buraya bırakayım.
    "güzel kızlar,katil olurlar."
    iyi geceler inci Sözlük ailesi.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZFn3gBysozU
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Eskişehir in havasından mıdır hepsi huur
      ···
    2. 2.
      0
      Güzel söz şuku
      ···
   tümünü göster