/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
https://scontent-lhr3-1.x...ab6a87acf&oe=5814C825
  1. 1.
    +6 -1
    Evet beyler lise yıllarından beri güvenlik kamerası gibi her taku içine kaydettiğim 103 GB'lık ferre arşivimi an itibariyle imha ediyorum... Aylardır osbiri bırakmaya çalıştım max 10 gün dayanıp hayalgücüyle boşalamayınca anında yardımıma koşan ferre arşivimi; trilyonlarca spermimin katili, sporda lazım olan testesteronu..erkeklik gücümü sağlayan o yüce testesteron seviyemi düşürmeme sebep olan,özgüvenimi giben,kızlarla iletişimimi bitiren beynimdeki reseptörleri katleden, hafızamı ve ıq seviyemi mahveden bu illet bağımlılıktan kurtulmak için..bozulan hormonal dengenin yeniden tesisi ve kaybolan özgüvenin,fiziksel ve zihinsel gücün yeniden sağlanması için harici diskin ferre klasörüni imha ediyorum.
    Evet sözlük ahalisi bu hamleyi sizdende bekliyorum osbire harcadığımız enerjiyi başka şeylere harcasak kim bilir neler başaracağız kazanacak bişeyimiz varmı bilmem ama kaybettiğimiz çok şey var
    Benim gibi ferre ve osbiri bırakmak isteyen panpalarımı faydalı olacak ilgili başlıklara davet ediyorum :
    http://www.incisozluk.com...lar%C4%B1-yaz%C4%B1yorum/

    https://www.facebook.com/.../923385537748119/?fref=nf

    http://www.incisozluk.com...strisi-de%C5%9Fifre-oldu/

    Edit:Facebook grubundan arkadaştan bir alıntı:

    ferregrafi çekenler veya bundan kazananlar çok kişiler. Onlar yalnız değiller onlar istediklerine erişiyor ve onlar bu konuda sorun yaşamıyor. Onların yaptıkları her şey bir oyun gibi geliyor.Ve onlar seni ele geçiriyor .

    ama ya sen ekran başında ne yapıyorsun ? Yalnızsın.. yorgunsun.. ve sürekli aynı şeyleri izleyerek ve aynı şeylerin sonucunu bekleyerek zamanın gidiyor. Peki ya senin yaptığın bir oyun mu ? Peki sen neyi ele geçirdin ?

    ferregrafi bir Bir intihardır.
    ···
   tümünü göster