/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 326.
    +13
    Beyler bugun 19 gibi giricem ve basligi bitiricem. Okuyanlar okuyacak olanlar bu entryi sukulasin ve 19da gelsin burda bulusalim. En son 21 gunluk bir program cikaricam. Degismek isteyen gercek kazanan olmak isteyen bu uygulamalari 21 gun boyunca yapar ve degisimi gorur.

    Bunun icin basligi bitirdikten sonra guncel tutucam ve 21 gunluk degisim surecine katilacak olanlari entrye ekliycem hep beraber yola cikicaz hergun gelip yaptiklarimizi yazicaz.

    Simdilik beklemede kalin. 19da hepiniz burada olun. Bu gece liste hazir olacak yarin uygulamalara gecicez 1.gunumuz yarin olacak yani

    6 agustos cumartesi basliycaz.

    26 agustos pazar son gunumuz olacak bitiricez.

    27 agustos da artik daha guclu saglam bir karakter ve emin adimlarla yolumuza devam edicez.

    Su farki anlaminizi istiyorum yalniz. Biz 21 gun sonra degismis olmayacagiz. Biz 21 gun sonra degisim icin tam donanimli bir birey olarak artik hazir olacagiz.

    Soyle dusunun. Savasa gideceksiniz. Ama savasa gitmeden once talim egitimi alirsiniz. Teşbih de hata olmaz

    Winner olmak icin gereken guc ozguven irade disiplini kazanmamiz lazim once.

    Ve beyler oturun dusunun hayatta nereye gelmek istediginizi suan ne gibim yapiyoesaniz birakin ve amacinizi belirleyin. Okuyup meslek sahibi olucam tamam cok guzel ama zirveye cikicam demelisiniz. Belirlediginiz amaca dogru emin adimlarla yurumek icin oncelikle bir hedefiniz olmali. Olmak istediginiz kisiyi dusunun. Ben su su karakter ozelliklerine sahip olucam diyin. Su su konularda uzman olucam diyin. Sonra bunlari gerceklestirmek icin gereken gucu 27 agustosta kendiniz de bulacaksiniz
    ···
    1. 1.
      0
      beklemedeyiz panpa @rez
      ···
    2. 2.
      0
      başka bi karaktere özenmek doğru bişeymi sence içindeki beliğe zarar veriri bir nevi taklit etmeye başlar
      ···
   tümünü göster