/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +150 -4
    Ablam damadı merak ediyordu yakışıklı mi falan diye soruyordu. Kübra abla çok yakışıklı yaa dimi burcu dedi. Burcu da aynen diye geçiştirdi neyse konu burcuya döndü.

    Seni ne zaman evlendiriyoruz kız * dedi anlam

    Valla abla su anda birisi yok yaa * dedi.
    Ben anlamıştım. Sevgilisi yoktu. Eminim amı magma gibi yanıyordur. Ulan neyse ablamlar gitti saat 10 da bizde konuştuk işte Burcuyla daha ne kadar burdasınız dedi. Heralde düğünden 1 hafta sonra falan gideriz dedim. Oo iyi iyi bakalım dedi. Gülümsedim. Senin erkek arkadaşım yokmu dedim utanarak. Sormak zorundaydım çünkü benim düşüncelerini biraz da olsa anlamasını istiyordum.

    "Yok" lafini duyduktan sonra nedensiz bir gülümseme oldu yüzümde.

    Senin yokmu dedi. Yok dedim o da gülümsedi birazcık. Neyse ya yatalım artık yarın çok gezdireceksiniz bizi dedim gülümseyerek.

    Oluuur dedi. Güldü o da yattı.

    Acaba gece yine görürmüyüm lan diyerek uyudum. Bi özelliğim vardır. Gece eğer çok istediğim birşey varsa uyanırım. Ama zamanını tutturamam:).

    Neyse gece kalkmak için kendimi ayarladım, uyudum.

    Uyandım. Saat 3. Su içmeye kalkar gibi yapıp tekrar Burcuya bakıcam. Derken burcunun pijamasinin iyice çekildiğini gördüm. Ulan neredeyse amı gözükecek lan diye düşünmeye başladım. Beyler öyle güzel bacakları vardı ki... Bi anda kendime geldim. Lan ne gavat adamsın sen aynadaki. (nick-entry) neyse bunları düşünerek uyumaya çalıştım ama olmuyordu. Göğüs dekoltesi kapalıydı. Genelde diz kapağı altına gelen bi pijama ve çok hafif dekolteli bir tişörtle yatardı burcu. Dayanamadım kalktım. Yine baktım o güzel bacaklara. Yaklaşık 10 dakika daha baktıktan sonra gözüm kapalı Burcuyu gibtigimi düşündüm. Ulan çok güzeldi lan. Düşündüm de, harbiden de güzel kız Burcu. zütü, bacakları, göğüsleri, yüzü... Gerçekten her erkeğin arzuladığı bir kızdı. Belki de kadındı. Lan gavat diyerek ağzıma vurdum şamarı. Kuzenin lan o senin diyerek kendimi kandırdım. Nafileydi, aklımdan çıkmayacaktı işte belliydi.

    ilgi gelirse devam beyler.
    ···
    1. 1.
      0
      Kuzen hikayesi ha
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      prim mod on ha
      ···
    3. 3.
      +1
      31 çekip suratına boşalsaydın bari hayvan. metro turizm muavini kılıklı seni
      ···
    4. 4.
      0
      yazsana a.koyim
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster