/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +2 -1
    karar sizin beyler.

    Patlatılmamış kızlar bir kaç tipte karşımıza çıkabilir. Bunlardan bazı bilinen modelleri parklarda bahçelerde mezarlıklarda cafelerde sinemalar ve bilimum halka açık yerlerde öpüşme elletme özelliği vardır ilerisine asla geçmezler.
    Diğer bir modelleri ise sevişme aşamasına kadar gelir kilot çıkartmaz ki en tehlikeli olanı budur. kesinlikle uzak durulmasını tavsiye ederim. Sürtünmeden kaynaklı kinetik enerji ile cinsel aletinizi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
    Üçüncü modelimiz ise kocasından başkasına vermeyeceğini hep kendini geri planda tutan ancak fırsatını bulduğu ilk ande zütten verenleridir. ikili muhabbete girdiğinizde kesinlikle en namuslusu olandır ancak iş o hadde geldiğinde görürsünüz ki züt züt değil havası kaçmış uçan balon gibidir. deliği ise 2. boğaz köprüsü girişi gişeler gibidir. Yaşadığınız ilişki sırasında cinsel aletinize bilimum gıda bulaşabilir bunlara hazırlıklı olun.
    Ayrıca pistirler işleri bitince hemen üstünü giyinir sanki istanbul 3. bölge kanalizasyon kazısında çıkan kokudan beter kokan onun zütü değilmiş gibi davranır.

    Peki ya daha önce bir çok kez sexi tercübe etmiş kızlık zarı gibi bir sorunu olmayan hanım efendiler öyle mi.
    Bir kere elittir evden otelden başka yerde birlikte olmazlar. verecekse güzel bir akşam yemeği sonrası yada eğlence dönüşü verirler. Asla pişman olmazsınız saxo yapmayı bilir sizin aletinize sizden daha fazla değer verir sever sayarlar. Sizi mutlu edebilmek için elinden geleni yaparlar o sizi her hali ile kabul etmiştir aynı cesareti de sizden bekler. Her türlü ortama girer çıkarsınız görmüş geçirmiştir oturup kalkmasını tecrübelerinden dolayı bilir. Trip yapıp sizi sıkmaz halinizden anlar birliklte gecirdiğiniz güzel vakitlerin değerini bilir maddi manevi her zaman yanınızda olur.
    ···
   tümünü göster