/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1251.
    +36 -1
    ***DÜĞÜNE 1 GÜN KALA***

    Düğüne 1 gün kalmıştı. Annemlerle konuşmuştuk. Düğünden 1 hafta sonra hep beraber alayına gidicektik * ( kübra ablalar antalyaya güzel otel bulmuşlar bizide davet ettiler. bizde gidelim dedik.)

    Düğünden önce 1 gün full koşuşturmacaydı. Tabi arada kaçamaklar da yapmıştık Burcuyla.

    Düğün salonu o bu şu derken bayağı yorulmuştuk. Dayımla babam yemek yaptırmaya gittiler. Benim hala içimde Burcu'm vardı. Çok güzel kızdı lan amk.

    Neyse düğün salonunu hazırladık. Neredeyse herşey tamam olacak. Balonları asalım dedik burcuyla. Burcuya mesaj attım. "5 Dakika sonra üst katın tuvaletinin önüne gel."

    Ben giderken annemler düğün salonu masalarında hem sohbet ediyorlardı, hem de yorgunluklarını atıyorlardı.

    2 3 dakika sonra burcu geldi. Zaten üst kat boş olurdu. Alt katta da düğün olacaktı akşam. O yüzden hızlı olmalıydık. Direk yapıştım dudaklarına, attım tuvalete kabinde deli gibi öpüşüyoruz."manyaksın sen yaa" dedi. Ulan bu bana söylenecek laf mı ha ? Açtım malafatı verdim ağzına, neyse 1 2 posta attırdı bi güzel bana, sıra bende dedim, zaten yine şort giymişti. Altında da beyaz dantelli kilot gibi birşey vardı. indirdim, direk yumuldum. Birden kafamı kaldırdım "sessiz olmalısın, durumu çakarlarsa bu sefer onlar bize çakar"

    Burcuyu deli gibi yalıyordum. Ellerimle ağzını kapatıyordum. Ama hala sesi geliyordu. Elimi yalayıp ısırıyordu benimde hoşuma gitmiyor değildi.

    neyse 30 dakika birbirimizi boşalttıktan sonra önce ben sonra burcu çıktı kabinden.
    ···
    1. 1.
      0
      "hep beraber alayına gidecektik"
      ···
   tümünü göster