/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1276.
    +40 -2
    *** DÜĞÜN GÜNÜ ***

    Düğün günü kahvaltımızı yaptıktan sonra herkeste tatlı bir telaş vardı. En çok da Burcumda... Siyah, dizlerinin üstüne kadar gelen bir elbise, göğüslerinin çatalı belli oluyordu. Sırt dekoltesi de vardı. Birde siyah topuklu giymişti güzelim. Bende güzel bir gömlek + güzel pantolon çektikten sonra biz de dahil olmak üzere herkes düğün salonuna geçtık. Saat 8 de başlayacaktı düğün. 7.45 e doğru misafirler gelmeye başladı. En önde ben, kolonya tutarken arkamda sırayla Burcu, Dayım, yengem, vardı. Annem babam ve ablam güzel bir yere çöreklenip oturuyorlardı. Düğünde pek birşey olmadı işte. Çok iyi eğlendik. Saat 1 gibi eve vardık... Herkesin üstünde deli gibi yorgunluk var oynamaktan. Ben de dahil herkes üstünü değişmeye gitti. Ben hemen değiştirdim üstümü, odanın dolabının içine girdim. Hani burcu gelicek ya bende onu izlicem. izlemeye birşey demezlerdi ama izlediğimi dayımgil görselerdi naparlardı bilemem.

    Neyse girdim dolaba bekledim.. 2 dakika sonra falan burcu geldi. arkadaki fermuarı aşşağıya doğru indirdikçe gibim kalkıyordu. Evet. indirmişti, don+sütyen kalmıştı. Siyah dantelli kilot + siyah dantelli sütyen giymişti. gibim kalkmıştı burda olduğumu belli etmek istercesine oynattım dolabını kapağını.

    şaşırmış bir şekilde aynı zamanda gülerek "napıyosun burdaaa * " dedi sessizce.
    "sus kız babam duycak bak şimdi, soyun hadi :D"
    bu açtı memelerini sallıyo ulan bi kötü oldum amk ya öyle güzel memeleri varkı. dayımın daşşaklarını öpesim geliyo amk lan.
    ···
    1. 1.
      +12
      Bende gibicem o kuzenini getir banada hadi azdirdin beni delioglan
      ···
    2. 2.
      +8
      dayımın daşşaklarını öpesim geliyo ahkdflbasgdasjhdfa osurarak güldüm bin agkajgs
      ···
    3. 3.
      0
      Hafi gavat
      ···
    4. 4.
      +1
      Dayının daşşaklara şuku
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster