/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +16 -7
    Biraz hava alayım dışarı çıkayım dedim akşam vakti çıktım şehir merkezinde yürüyorum caddelerde akşamleyin güneş yokken gezmek beni çok mutlu ediyor. Ana caddede yürürken ekmek parasını kazanmaya çalışan durumu kötü bir küçüğü gördüm . Küçük iyi yüzlü bir kızdı ve mendil satmaya çalışıyordu bende 1 lira verdim mendil verme dedim . Olmaz abi dedi ben alnımın teriyle kazanmak istiyorum ya mendili al yada paranı geri al dedi bende kıza tebessümle baktım ver bakiyim dedim aldım yürüdüm.

    Arkadan bir ses duydum baktım bu ne bir kadın arsız gibi bağırıyordu . Gittim baktım mendil satan kıza bir sarışın huur bağırıyordu . Diyalog böyleydi;
    M.S : Mendil satan kız H: sarışın huur

    M.S: Abla alırmısın bir tane (Mendili huur çantasına sürdü)

    H: Yaaaoo yeter almicam kirlettim isveçten aldığım bin liralık çantamı . Almicammmmmm koymaaaaaaaa !!!

    Bunu gördüm ve çok sinirlendim çünki o kirlettin dediği kız ne kadar kirli olabilirdiki bide mendilin ucuyla sürmüştü çantasına.
    O son lafından sonra ben çok sinirlendim ve şöyle dedim ;

    B: Alıcak yerin olmadığı için vermem ama ne zaman boşalırsa çağır koyamda bahtiyar ol

    dedim ve sokaktakiler türk bayraklarıyla caddeleri bastılar ve apaçiler tofaşlarıyla kornaları kırdılar. Sarışın huur yerde yatmıştı ve sokaktaki 100 kişi aynanda üstüne boşaldı ve oracıkta boğularak can verdi. Fakir kız ise şimdi mendil fabrikası kurdu.

    Buda böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster