/i/Tespit

  1. 101.
    +20 -9
    helal et.
    edit: https://twitter.com/Hergu...status/761642164321456133 örnek olsun sana çomar.
    @1 izmirin yerli vatandaşının tırnağı edemezsin amk çomarı. hayatında izmire gitmemiştir gelmiş izmire tak atıyor. izmir diğer şehirlerden daha moderndir ama sizin sandığınız gibi gavat değiller. 3 milyon nüfusu var şehrin. @1 gibi çomarlar dağdan inip gelince şehrin içine ediyolar sonra gelip burda laga luga yapıyor embesil.
    1) saydın mı dıbına kodumun muallaksi. dışardan gelen insanlar bozuk olabilir fakat izmirin yerlileri efendidir. medenidir fakat herkes eşcinsellere kucak açmıyor. onlara bulaşmadıkları sürece herkes kendi yaşantısına saygılı.
    2) dediğim gibi izmire göç eden gösteriş meraklısı Kezbanlar starbuckstan çıkmıyor. elin kürdü bile starbucksa girip gösteriş yapıyor amk. ayrıca her şehirde de böyle binler var. @1 gibi abazalar da am peşine düşerler.
    3) izmirdeki insanların hepsi zengin binler değil. yerlileri emekçi insanlardır. aile terbiyesi alırlar. üniversite okumak için gelip ona buna vurduran Kezbanları izmirli mi sayıyosun amk?
    4)senin cibilliyetini gibim. yüzyıllar boyu süregelen tarihin izleri vardır izmirin gelenek göreneklerinde. çomarlar gibi değil insan gibi yetiştirilir çocuklar. izmiri görmesek herkes çıplak dolaşıyor zannedicez amk. milletin giyiminden sanane ulan çomar. yeni nesilin hepsi kaypak. izmire özgü bir durum gibi yazmış zütlek.
    5) çoğu dinine bağlı insanlardır. milletin dini seçimi seni ilgilendirmez. herkes birbirine saygılı. yeni nesil bu tür şeylere özeniyor cahil türk gençlerinde.
    6) gayet mütevazi insanlardır. görmemiş değiller.
    7) erkekleri senden şerefli, kızları anandan daha namusludur.
    8) dışarıdan gelen Kezbanları anlatmışsın gerizekalı. izmirli insanlar dediğim gibi çocuklarına düşkündür.
    9) gerizekalı kaale alınacak gibi değil. karalamak için nerden saldıracağını şaşırmış muallak.
    10) senin gibi beyin yoksunu insanlara öyle bir acırlar ki.
    11) izmirlileri milyoner sanıyor kodumun salağı.
    12) erkekleri adam gibi adamdır. çomar değil ne de olsa.
    ulan amcık. izmire ordan burdan gelen insanların bozuk olması güzelim izmirin suçu mu? hayatında izmire gelmemiştir gelmiş burda tak atıyor çomar. Atatürkçüyüm demiş bide. sözde. genelleme yapıyormuş muallak. senin gibi yavşaklar var diye senin memleketine sövsem doğru olur mu? yapacağın primi gibeyim. bi daha izmiri kötüleyen başlık açanları kaale almayın. yüzlerce şuku gelmiş amk şuna bak
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      lan velet izmir insanları ananızı mı gibti? kıskançlıktan nasıl saldıracağınızı şaşırdınız amk çomarları. izmirlilerin tırnağı olamazsınız. yıllardır izmire gidip gelirim. böyle bir şehri böyle insanları türkiyenin hiç bir yerinde bulamazsın
      ···
    2. 2.
      -1
      Lan bi gibtir git dıbına koduğumun dölü, bende izmirde büyüdüm, insanlar kim olduğunu nerden geldiğini bilmiyor. Sen bilmiyormusun? Nerden geldiğini kim olduğunu lan huur. tak attırmamaya çalışıyor izmire. izmirden dışarı çıkmamış keko izmir insanı gibi insanı hiç bir yerde bulamazsın diyor istanbuldan misafirim geldi. Geldiğinde dediği ilk söz biz izmiri böyle bilmiyorduk bu kadar yobazmıydı izmir dedi. Açık giyinmeyi geniş olmayı medeniyet sanıp chp oy verip demokrasiyi korduğunu sanan heryerinde gece kondu olan gibik bir şehiri bana koruma dıbına kodumun cahil bini
      ···
    3. 3.
      +1
      Izmirde yasayan akpli itemi bkz shiribaz
      ···
    4. 4.
      0
      çomarlıkta çığır açmış amk salağı shiribaz
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster