/i/Tespit

  1. 126.
    +5
    Bahsettiğin şeyler tamamen tutarsız sallama. Muhtemelen hayatında hiç izmir'e gelmemişsin. Neyse sırayla cevap veriyim (istisnalar vardır):
    1- Tamamen saçmalık zaten ülkemizin her şehrinde vardır eşcinseller.
    2- O anca dizilerde gördüğün sahnelerdir. Genelde o manzara ya Karşıyaka yada Konak'ta olur.
    3- Al işte izmir'e gelmediğini bu maddeden de belli ediyorsun.
    4- izmir'de taciz tecavüz olaylarına sık rastlanmadığından, özgüvenli olduklarından yada aile baskısı olmadığı için bu kadar rahat davranırlar.
    5- Başka bir sallama durumu. Herkes dinine bağlı değil ama elbette inananlar var.
    6- Yine filmler diziler veya söylentiler.
    7- Öyle bir olay yok. Gel sen bak. Not: Herkese veren huurlar izmirli değil, yıllarca aile baskısı altında kalmış üniversitede izmir'e gelip özgür olduğunu zannedip herkese veren şahıslardır.
    8- Daha önceki maddelerde bahsettiğim gibi izmir'de öyle tecavüz olayları, sarkmalar, vs olaylar olmadığından (son yıllarda suriler göç etti ondan basmane tarafları biraz sakat) anneler babalar dert etmez ve emin olun burada herkes gibişmiyor dediğim gibi o gibişip duranlar özgür olduğunu sanan huurlardır.
    9- Yine sallama vakası.
    10- O birisinin kişiliğine bağlıdır. Sadece 3-5 kişiye bakarak söyleyemezsin bunu kişiden kişiye değişir.
    11- Sen yine dizilerin filmlerin etkisinde kalmışsın.
    12- Yine mantıksız genelleme. Ulan sanki senin memleketinde her yer delikanlı herkes adam hiç eşcinsel yok, hiç küpe takan yok. Bu yine kişiye göre değişir adam kendine bakım yapıyor küpe takıyor, eee bu adam gavat o zaman kesin izmir'li çünkü gavat...

    Not: Anlattıklarım bazılarını rahatsız edebilir ama izmir'den bu kadar nefret etmek niye? Sanki başka ülkenin şehri sanki izmir vatanı sattı. Sanki izmir herşey izmir yüzünden. Neden peki? Ooo olur mu hiç? izmirin erkekleri gavat, kızları huur, sürekli Starbucks ta yaşıyorlar sokakta gibişiyolar her yer muallak kaynıyo kızlar açık giyiniyor vs. Vs.
    ···
   tümünü göster