/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -1
    Beyler hic 1-2 parta biter...

    28 yasinda 1.68 boylarinda merakli bilgili ve kariyerli bir panpanizim. kimsenin tavuguna kist dememeyi ve kavga etmeyi red etmeyi bir kenara biraktigimda 18 yasindaydim. zira bazi olaylar yasadim artik haksizligin karsisinda kendimi hulk gibi goruyorum. neyse beni az da olsa tanimis oldunuz.

    Cocukluktan beri yasadigim bir hastaliktan oturu istanbulda bir devlet hastanesinde musahade altina alinmistim. sayet boyle olmasaydi suan yuruyemiyor ve belkide bu satirlari yazamiyordum. saf temiz kimseye karismayan kavga etmeyen bir tiptim. belkide fiziki problemlerimden dolayi oyle yetistim. herneyse hastanede cocuk bolumunde musahade altina alindim. annem refakat ediyor ama oda yorulmaya baslamisti artik. babam desen iplemiyor gibi. vari yogu isiydi ama inanin hic ondan para araba yeni bir elbise ayakkabi top vs istemisligim yoktur. e tabi is kurarken deatek isterim o ayri. oda ona da faydasi olur belki diye. geciyorum.

    toplamda 6 hafta musahadede kalmam gerekiyordu. buda 1.5 aya tekabul ediyordu. hastane desen hapishane gibi. musahadede degil hapisteydik sanki. bazen dusunuyorumda benden daha kotuleri varmis. o zamanlar cahildik cocuktuk diye hep ben hep ben... bebeklikten seker hastasi olan kas gelisimi olmayan konusamayan yuruyemeyen kalp krizi gecirenler vs gorunce sukrettiginiz kadar da pgibolojiniz bozuluyor.

    ufak bir balkonu vardi servisin. bende her gece uyku tutmayip oraya cikiyordum. 1 2 hafta boyle yanliz gecti. sonra ise bir hemsire ile tanistim. cok iyi birisiydi aslinda. zararsiz sessiz ve kafasi onde gezen biriydi.

    devam edeyim mi arkadaslar burdamisiniz ?
    ···
   tümünü göster