/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    Namazı kıldıktan sonra çayımızı ve dolaptaki 2,3 parça kahvaltılığı hiç edip giyindik. 8 gibi Ercan beyi arayacaktık fakat Arif abiyi emin dediğim o kafedeki polis aradı. Ev adresini sordu sizi alayim isterseniz dedi. Biz de gerek yok vasıtamız var gelebiliriz dedik. Zaten bildiğim bir şube direk çıktık yola..
    Vardıktan sonra kapıda emin beyi aradı arif abi bizi kapıdan alıp ofis gibi bir yere getirdi. Arka sokaklara hiç benzemiyor beyler fazla inceleme fırsatı bulamadım nedense bir garip heyecan sardı içimi ..
    Bir odaya girdik filmlerdeki gibi öyle düzenli fotolar yapıştırılmış iplerden , mantarpanolara bağlantılar gitmiyor.. 1 tane ayaklı yazı tahtası var isimler ve Arapça kelimeler dikkat çekiyordu. Dışarıdan bir sandalye daha aldık içeride sadece 1 tane polis vardı o da bizi görünce çıktı .. Ercan abi şimdi gelir oturun dedi bize.. Çay söyledi .. O sıra ben orta büyüklükte bir masanın etrafındaydım. Masanın üstünde 4,5 tane dosya vardı bir tanesi saydam kaplı ödev dosyası gibi onda adli tıp vs yazıyor.. Fotoğraf olduğunu düşündüm bir dosyadan çok az bi fotoğraf kağıdı mı diyim işte o çapraz çıkmış çay bardakları vs var.
    ···
   tümünü göster