/i/Tespit

  1. 1.
    +95 -16
    %0 Kalkmış Gib: Kolayca yönlendirebilir, şekil verebilir ve işeyebilirsiniz. Ama size zevk vermez, 31 çekemezsiniz.

    %27 Kalkmış Gib: Bu nu da yönlendirebilir, şekil verebilirsiniz. işerken sıkıntı çıkarmaz. Ufak dokunuşlar size zevk verebilir ama 31 çekemezsiniz.

    %50 Kalkmış Gib: En verimsiz gib budur. Sizi rahatsız edebilir, yönlendiremezsiniz. Ne 31 çekebilir ne de tuvaletinizi yapabilirsiniz.

    %79 Kalkmış Gib: Bu gibi yönlendiremez ve şekil veremezsiniz. Ama size büyük zevkler yaşatabilir ama bu gible işerken sorun çıkabilir

    %100 Kalkmış Gib: Bu gib artık olgunluğa erişmiştir ve bir yerlere girmek ister. Sizin aklınızı başınızdan alabilir. Öyle ki 2 tane yanyana duran koltuk bile size çekici gelebilir. Ailenizle bu gib yüzünden sorunlar yaşayabilir, 31 çekerken aile bireylerinize yakalanabilirsiniz. Ama yine de en rahat 31 çektiğimiz gib budur. Fakat bu gible tuvaletiniz geldiyse işiniz zor.

    Edit: %200 Kalkmış Gib: Bu gib iflah olmaz. Ufak dokunuşlar zevk vermez ama 2-3 kez ileri geri yapınca zevkin doruklarına çıkarabilir. (talha reiz)

    Edit2: %500 Kalkmış Gib: Bu gib bize özeldir. Öyle bir şeydir ki kritikle oturan ruh vuruşu gibidir. Çok tehlikelidir. Kıvılcımlar çıkabilir. Bu durumda değil 31 çekmek, gibinize dokunamazsınız bile. ciksde partnerinizin ciğerleri, böbrekleri, kalbi ağzına gelebilir. Bu oran kesinlikle önerilmez. (turkmenbeyi1071)

    Edit3: %300 kalkmış gib: kalbini gibinde hissedersin. Elini çekip gibine baksan her kalp atışında gibinin de hoyratça sallandığını görürsün. Yönlendirebilmeyi bırak o seni yönlendirir. Tehlikelidir bağımsızlık yolundadır.(cabbar199)

    NOT1: Beyler yönlendirme dediğim hani kalkmamışken oynayabiliyoruz ya, o işte.

    NOT2: Şekil verme de NOT1' in aynısı.

    Edit: %100 kalkmış gibi uzattım. Aklınızda olan varsa ekliyeyim.
    ···
   tümünü göster