/i/Tespit

  1. 76.
    +1 -2
    Açık ara doktorun 1. Olacağı versusdur. Çünkü doktorun mesleği için okuduğu okulda çektikleri, komite vakti geldiğinde dağ gibi olan fotokopileri, 6 sene okuması, ıntorn luk belası, zorunlu hizmeti, gerizekalı hastalarla uğraşması, tatıllerının fazla olmaması gibi sıkıntılar yaşar ama mühendisler bunun %50 sini yaşamaz.

    Doktorlar kemik ya da damar adlarını hava yapmak için söylemez onu derste öyle gördüğü ve her çalıştığı komıtede öyle yazdığı için gayri ihtiyari söyler.

    He bu arada 2 tıbbi yeli bir araya geldiğinde illaki anatomik terım lerden konuşmuyor. Gayet normal insan gibi havadan sudan. konuşuyor lütfen ateş etmeyelım..

    iş kıyafetini niye ise kattın anlamıyorum tamam mühendis olabilirsin anlıyorum ama sırf büyüklük taslamak için saçmalamaya gerek yok.

    Doktorlar çok şikayetçiyim demişsin bak sana tavsiyem hastalandıgında gittiğin doktora sor bakalım günlük kaç hasta bakıyor diye o zaman anlarsın neden şikayet ettiklerini.
    ···
    1. 1.
      +1
      bu ne egolu bir konuşma tarzıdır kustum oç
      gibtir git ekşiye burası sana fazla.
      ···
    2. 2.
      0
      ALLAH aşkına söyle neresi egolu
      ···
    3. 3.
      +1
      gibtir et panpa, başlıkta bile önce doktorların adı geçiyor. içinde bir gün geçirmemiş adamlar gelip burada tıpa laf atıyor
      ···
      1. 1.
        +1
        Haklısın takmamam gerekirdi ama bu saçma laflara artık tahammülüm kalmadı.
        ···
    4. 4.
      +1
      Excalibur helal
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster