/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1 -2
    1- Nargile anason : Anasonlu ya da naneli aromalar kafa yapan aromalardir. Anason tek başına içilirse mide bulandırabilir. Elma ile karıştırılmasını tavsiye ederim. Nane aromasını tek aldığınızda ise büyük ihtimal bayılırsınız ve bir süreliğine evin yolunu bile bulamazsınız. Diğer aromalara birazcık koydurmanız iyi olur.

    2- Çakmak Gazı: Bunu denemedim. Denemeyi de düşünmüyorum. Olay şöyle oluyor , bildiğiniz gaz dolum tüpünü(alüminyum şişede olan) içinize çekiyorsunuz. Birkaç saniye aralıksız gülmenize sebep oluyor. Ama ciğerlerinizi ve beyin hücrelerinizi giber atar , tavsiye etmem.

    3- Soğutucu Sprey: Efsane bişey kafanızı vursanız gıdıklanırsınız. Maçlarda sporcuların zedelenen bölgelerine sıkılan soğuk spreyden bahsediyorum. Eczanelerden temin edebilirsiniz. Onu alıp poşete sıkıyorsunuz. Sonra 'Oppa bally style' takılıyorsunuz. Birkaç saniyelik kafa için ciğerlere zarar vermeye gerek yok.

    4- Kolonya yöntemi: Bunu kısmen denedim. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta aldığınız kolonyanın ucuz metil alkol kolonyası olmamasıdır. Çünkü 20 gramı sizi kör eder ve 40 gramı öldürür. Hoş olmaz tabi , tak yolu diyoruz biz ona. Etil alkol oranı yüksek olan bir kolonya seçmelisiniz. Saf alkol 78 derecede kaynar , şişede yazan derece bundan ne kadar yükcikse içeriğindeki esans o kadar çoktur. Esans zararı çok yoktur ancak ağzınızda bırakacağı tat bana küfretmenize yol açabilir. Çok aşırıya kaçmayın , birkaç ml yeter. Içiş tarzı size kalmış. Ister suyla için , ister ekmekten süzdürüp tadı azaltın , direk de içebilirsiniz. Içtikten sonra açlık hissi olabilir , sebebi alkolün karaciğerde yıkımıdır . Bir şeyler yemenizi tavsiye ederim. Bu kadar yeter , bi ara kalanını yazarım. Kolay gelsin
    ···
   tümünü göster