/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    0
    Ben sadece bir deney ürünüyüm. Şu anda da Abd yapıyor olabilir bir kaç teori var. Kuantum fiziği dediğimiz şey çok gelişecek onunla yapılıyor zaman makinesi. Bu 2493 yılında başlatılmış bir projeydi.
    ···
    1. 1.
      0
      Reis Zaman Makinesi nasıl çalışıcak anlatıyım 2900 den geliyorum seni etkisiz hale getirecekler eğer aradığımız adam sen isen. Zaman makinesini tünel olarak düşün bir taraftan girip diğer taraftan çıkabilmen için iki tarafında geçite sahip olması lazım yani zaman makinesinin inşa edildiği ilk zamana gidebilirsin bu arada beyler inci kapatılalı yıllar oldu ancak inciye benzer bir çok grup kuruldu ve insanlık uzaya gitmekten vazgeçti çünkü uzayın çok tehlikeli olduğu farkedildi bu arada bazı hatalarında var tabi bulunduğun zaman diliminde bir çok tarihsel belge saklandı. Türkçe artık bir lehçe yerine hiyeroglif olarak görülüyor. Yeni dil Esperanto ve birçok lehçenin karşımından oluşuyor bunun seçilmesinin sebebi öğrenmesi kolay ve telaffuzu çok basit. Zaman yolculuğu için bu arada zaman makineleri kullanılırken çok az iz bırakılmaya çalışılıyor senin gibi bir çok kaçak geçmişe gidip insanlara gelecek hakkında uyarmaya çalışıyorlar bazıları AI oluşturup geçmişe yollayıp internetteki izi yoketmeyi deniyor ancak fotoğrafları çekilen zaman yolcuları doğum tarihlerine gidilip tarihten siliniyor. Bu arada Türkiye islamın başkenti olarak görülüyor insanlar kıyameti bekleyip ibadete gömülmeye başladılar. He Size yarın hakkında bilgi vereyim Yenikapı mitinginde kemal kılıçdaroğlu ve bahçeliyi izleyin ezik kalıyorlardı sanırım arşivleri geçmişe kaçırmak yasak yarın o kadar kişinin başına güneş geçicekki 726 personel yetişemeyecek. Bu arada bunu okuyanlar büyük ihtimalle bir ay sonra bunları hatırlayamayacaksınız çünkü bu kaçak ledam tarihten silinmiş olacak
      ···
    2. 2.
      0
      panpa şöyle bir şey var, iki tarafta da geçit olması gerekmiyor. Uzay zamandaki farklı evrenlerde zaman çok farklı akıyor. Bizim evrenimizde zaman 2500 iken burada 2016. Ben bir başka paralel evrene de gidebilirim şu an. Benim hayatımı yaşayan birçok paralel insan var ve farklı zamanlarda yaşıyorlar. Ve ben buraya geldim ya, sadece bu dünyayı etkiliyorum. Bizim zamanımız yine aynı. Değiştirmek ise insanların elinde. Ve geldiğimde bu proje daha yapım aşamasındaydı. Belki de şu an daha da gelişti bilemem. Ben bu paralel dünyada 2015 şubattan beri varım.
      ···
   tümünü göster