/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    32 yasinda ama nasil 32 yasinda evlenmis bosanmis ? evlenmis bosanmis cocugu var ? yoksa hic evlenmemismi. Ilk saydigim 2 sey hatta 2. varsa hic olmaz bu is ailen kabul etmez zaten bastan birak sonra alisinca hic birakmak istemezsin.
    ···
    1. 1.
      0
      evlenmiş boşanmış kanka malesef ama çocugu yok. Çocuğu olsa baştan direk hiç bulaşmazdım kanka ama ne bilim.. alıştım bu arada zaten her sabah adı aklımda uyanıyorum lan yok böyle bişi
      ···
    2. 2.
      0
      Dostum 2.5 aydir konusuyormusunuz emin ol suan ayrilsan 2/3 aya eski hayatina donersin. Ben kizin birine tam 4 sene takildim artik 90 yasimada gelsem unutamam amk karisini. Ondan once ben ne yaptigimi hatirlamiyorum sanki dogdugumdan beri o varmis hayatimda o kadar alistim yani amk karisina ama suan o artik yok aliskanliklarimiz ise hala kafamda dahada hic cikmaz. Tabi herkes farklidir belki sen 2.5 ayda benim 4 senede baglandigim kadar baglanmisindir kariya ama demem su ki eger olmayacaksa baglanmadan ayril dostum baglanirsan varya cok kotu durum..
      ···
      1. 1.
        0
        kanka benim bu aralar ben çok kötüydüm 8 aydır yani. ben bunun sayesinde daha iyi oldum biliyor musun ? hayata biraz daha bağlandım sayesinde. Nasıl bırakıcam ki ? imkanı yok sanki ..
        ···
      2. 2.
        0
        kanka birakma o zaman zorunuz ne ? sizi tutanmi var ayiranmi var ? kiz hastami olecekmi yoo ? ee o zaman sen benimsin birakmiyorum lan 8 degil 18 yas buyuk ol birakmiyorum ulan varmi de kariya ne yapacak ?
        ···
      3. 3.
        +1
        kanka çok pis gaza getirdin vallahi *
        ···
      4. 4.
        0
        adamsin hadi goruyum seni
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster