1. 1.
    +357 -132
    Evet beyler biliyorsunuz ki serkan inci sözlük yazarlarının tüm itirazlarına rağmen üye alımını kapatmadı ve üye alımı halen açık.
    Daha çok Para kazanmak, reklam almak uğruna önce liselileri daha sonra oybirinci nesli sözlüğe getirerek sözlüğü ortaokul, ilkokul ve anaokullular ile dolduran serkan son olarak suriyelileride sözlüğe getirmiştir ve hali hazırda akın akın gelmektedirler.

    iddaiamın kanıtı ise başlığa koyduğum fotoğraftır. fotoğraftaki şahsı bir başlığıma entry girdiğinde yakalamıştım.

    1)nicke bakın.
    Herşeyi anlatıyor zaten.

    2)profil fotoğrafına bakın.
    Biliyorsunuz ki kurtlar vadisi ortadoğu ülkelerinde çevirilip izlenen bir dizi.
    Bu yazar muhtemelen suriyeden kaçmadan önce bu diziyi izliyordu. türkiyeye gelip sözlüğe musallat oluncada aklına bu fotoğrafı pp yapmak geldi ve uyguladı.

    3)profilindeki slogan.
    Tıpkı yeni türkçe öğrenen suriyeliler gibi değil mi?
    Kadıköy ise fenerbahçeye ye sempati duyduğu için geliyor olabilir veya daha önce istanbula gezmeye geldiği içinde olabilir onu bilemiyorum artık.

    4)ilişkili olarak şunuda söyleyeyim.
    Sözlükte suriyelilerle ilgili olumlu görüş içeren başlıklar açılıyor.bu başlıkları açan sizce kim veya kimler?

    Şimdi diyebilirsiniz ki bu yazar daha önce sözlükteydi yani troll olabilir.
    Peki size sorarım hangi incici bu kadar hassas bir konuda troll yapmaya çalışabilir?
    Bence hiçbirisi.

    Ülkemizde misafir olan suriyeliler önce bir çok insanın işsiz kalmasına, ardından bir sürü toplumsal soruna, bazı suriyeliler bazı terör olayına, bazıları ise tecavüz dahil tüm pisliklere bulaştılar.

    Heryere adeta bir mantar gibi gibi yayılan suriyeliler son olarak kendine has duruşu olan ve saflığının koruyan sözlüğümüze dadanmışlardır.

    Yakında vatandaş bile olacaksınız ne istiyorsunuz bizden daha suriyeliler?

    işte bu gidişata, türkçeyi öğrenip siteyi bulan ve akın akın geln suriyelilere bir dur demenin zamanı gelmiştir. sözlük yönetimi acilen müdahalede bulunup suriyelileri sözlükten uçurmalı, ip adreslerini engellemelidir.
    Aksi durumda sözlük ağır ve giderilmesi güç hasar görebilir...

    Not:beyler inanın ne şuku almak, ne trend olmak umrumda değil.35 trendim ve 3000den fazla şuku alan entrym var ama inanın bi tak değiştiği yok. başlığı açmamdaki tek amacım sözlükteki ortak sorunumuz olan suriyeliler ve bunların sözlüğe alınmasını durdurmak.
    Tamam liselilere alıştık, oybirnci veletlere alışma evresindeyiz ancak serkan artık para için suriyelileride sözlüğe dolduruyor.bu mükemmel ortamın bozulmaması için elimizden geleni yapmamız, serkana geri adım attırmamız lazım.

    Ya şimdi bu başlıkta birlik oluruz, yada nickime bakınca çüğüyü basıp, sövüp geçersiniz.
    Karar sizin???
    Umarım desteklerinizi esirgemezsiniz. çünkü esirgemezseniz bişey kaybetmeyiz ama esirgerseniz bir gün suriyeli bir mod gelip olan bitene yazdığında kafanızı taşlara vursanızda iş işten geçmiş olacak bilesinizz..
    Vesselam...
    ···
   tümünü göster