1. 1.
    +4 -2
    Anasını avradını gibtiğimin sözlüğünün ilk kuruluşunda vardım. bu ikinci adresim olduğu halde bu bile birinci nesildi. O zamanlarda adaletin yanındaydım anasını avradını gibtiklerimin yanında değil. Ekşiye saldırır, tv programlarını gibertirdik.

    Yaş ortalaması tahminen 25'ti o zamanlar. Zor durumdakiler için yardım eli uzatırdık bi ıslıkla. Şuan gördüğüm tablo ise korkunç.

    Eğlence sokağı adlı kanala yapılan saldırı, ve bu saldıraya destek veren herkes net huur çocuğudur. Olay şuydu: kızın 100 takipçisi vardı, küfür edildi? ki niye böyle bir kanala küfür edilir anlamam, o zaman meşhur bile değildi. Sonra biri haberi onedio'ya taşıdı ve insanlar kıza destek oldu. Kızın olaylardan haberi bile yokken bir anda 100k destekçisi oldu. Bu olaylar silsilesinde kızın suçu ne?

    Ama şimdiki yorumlar çok daha seviyesiz. 11 yaşında kilolu bir kız çocuğunun slime yada hamur yaptığı bir vidyonun altına gidip " senin ananın dıbını giberim huur çocuğu" yorumunu yapabilecek kadar nasıl gib kafalı olabildiniz çok merak ediyorum. Bir de buna gibertme diyorsunuz. Bu sözlük kurulduğunda gibertmelerin bir anlamı kalitesi vardı.

    Birde azeri türk oyuncuya destek oluyolarmış. Birinin hayatını kaydırarak birine destek oluyosunuz yani. Hakkaten o kadar seviye bozuldu mu lan bu sözlükte? çoluk-çocuk huur çocuğu yuvası oldu mu bu kadar?

    Sizin olmayan vicdanınızı, aynaya bakmaya korktuğunuz tipinizi, günde 24+ otuzbir çektiğiniz elinizi, sanal ortamda küfür etmekten ve blowjobdan başka işe yaramayan dilinizi, iliminizi ve kiliminizi gibiyim orrrrrrrrospu çocukları.
    ···
   tümünü göster