/i/Tespit

  1. 1.
    +43 -23
    Irkçı değil misin? Irkçılığa düşman mısın? Öyleyse sen günün birinde Atenagoras’ı Türkiye Cumhurbaşkanı görmekte sakınca bulmazsın. Belki de Batı Hıristiyan dünyasının sevgisini ve yardımını kazanırız diye düşünürsün. Sen bir Yahudi sarrafın maliye bakanı olmasına ses çıkarmazsın. Kendi kesesini doldurmasına ve israil’e transferler yapmasına rağmen bütçeyi kabartacağı için sevinç bile duyarsın. Hattâ Kürt devleti kurmak için bunca Türk’ün kanına giren Şeyh Said’in torunlarından birinin başbakan veya devlet bakanı olmasına da ses çıkarmazsın. Sen yalnız Türkçülüğe karşı çıkar, Türk ırkçılığını yerer, Turancılığa düşmanlık edersin. Çünkü sen ya Türk ırkına yüzyıllarca kölelik etmiş bir milletin mensubu yahut da beyni işlemeyen, yobazlaşmış, okuduğunu sindirememiş bir budalasın.
    ···
    1. 1.
      +7 -4
      Ben Turan'ı savunurum, türkler her zaman birlikte olmalıdır. Ama Turan kurulunca bu diğer milletlerin dıbına koycaz anldıbına gelmiyor. Ben kendimi 18 yaşıma kadar türk zannediyordum, fakat daha sonra bi gen testiyle arap olduğumu öğrendim. Arap olduğuma bakma ama biz size ihanet etcek kişiler değiliz. Ruhumuz türk. Dedelerim Çanakkalede sizinle beraber savaştı, şuan evde istiklal madalyasısını saklıyoruz. Her kürt hain olmadığı, her arap ihanet etmediği gibi, her Yahudi de israil gibi bebek katili değil. Benim için insan olması, vatan haini olmaması yeterli, eğer kendine müslümanım demene rağmen, hala ırkçılığı savunuyorsan, deme ben müslümanım diye.
      ···
    2. 2.
      +1
      Atatürk’ün “Türk milleti başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliye dikkat etmelidir” sözü, açık anlamı ile Türk ırkından olmayanları başına geçirme demektir. Bu söz mücerret bir övünme veya şatafat değil, acı denemelerden doğmuş bir gerçek, yabancı soyluların getirdiği felaketlerden alınmış bir derstir. Bunu, Atatürkçü geçinip de Türkçülük düşmanlığı yapanları uyarmak için hatırlatıyorum!
      ···
    3. 3.
      -2
      Ayrıca şu senin yukarıda yazdığını defalarca okudum, azcık Malcolm X gibi yazarları okursan inan bana sende kurtulursun bu şeytani düşünceden. Şu yukarıdaki hiç bir şey ifade etmez.
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        Arap kırması melez, gelmiş dedelerim araplar çanakkalede sizinle beraber savaştı diyor,git de tarihi öğren senin o soysuz dedelerin düşmanımızın safına geçerek sırtımzıdan hançerlediler.Biz Irkçıyız.Biz Irkçılığı tehlikeli hale getireceğiz. Irkçıyız çünkü tarihi düşmanlarımızı biliyoruz!
        ···
      2. 2.
        +1 -2
        Sen gerizekalı misin adam Arap olduğunu gen testiyle öğrenmiş dedesi belki Arap olduğunu dahi bilmiyordu kendini Türk sanarak Türk Ülkesi için savaşmış. Bana göre o adamın dedesi senin gibi Tigir er özentisi beyin yoksunlarından daha da Türk'tür.
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      -1
      Bende tam olarak öyle diyorum, bu kadar yazmışım ne fayda, bunlarda züt kılları gibi ne atlatsan boş. Ben Arap olduğumu biliyorum ama ben türk ruhuna sahibim, askerliği yani vatan borcunu bile bedelli yapan bu korkak faşistlere inat, ben her an bu millet için can vermeye hazırım.
      ···
      1. 1.
        0
        faşistler mi *
        ···
    5. 5.
      0
      Pampa din teslimiyettir. Allah yasaklamışsa zütünü yırtsan mümkün değil. Haşa ondan daha mı iyi bileceksin??
      ···
    6. 6.
      0
      Bu Nihal Atsiz beğefendinin bi makalesindendir. Arkadas adini altina yazmamis. Ayrica Nihal Atci da irkci ve kafatascidir. Bugun irkci bir milliyetci genclik yetisiyorsa sebeplerinden biri Nihal Atsizdir
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Kafatasçıyız evet, elimizde pergellerle insanların kafataslarını ölçüyoruz ki buna o insanlarda zaten "evet buyrun, kafatasımız sizindir, istediğiniz şekilde ölçebilirsiniz" şeklinde izin veriyorlar.H.Nihal AtsızAtanın fertleri olmaktan gurur duyarız!
        ···
    7. 7.
      +1
      kardeş islamin 5 sartini yaptinda bi tek irkcilikmi kaldi
      ···
      1. 1.
        +2
        Dışarlarda her türlü sapkınlığı, dalkavukluk ve ahlaksızlığı ülkü edinmişler gelip bizi ırkçılıkla yargılamaya kalkıyorlar!
        ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster