/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +24
    Herkesin bildiği Samuray Jack'i detaylı partlar halinde anlatacağım.

    ÖNEMLI NOT: Daha önce mutlaka açılmıştır başlık ama ben hatırlatmak için detaylı anlatıcam. Biraz alıntı biraz kendi emeklerimle ortaya güzel bir yazı çıkacak *

    Tek Partta biticektir *

    Giriş Sözlerimiz Ile Başlayalım;

    Uzun zaman önce, uzak bir ülkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıç kullanan, ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı. çannn çinnnnn çunnnnn.Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.

    Bir çoğunuz duygulandı * Eminim.
    Çoğunuz hikayeyi bildiği için ben ayrıntıya inmek istiyorum.

    Çoğunuz Samuray Jacki kim seslendiriyo bilmiyorsunuz. Hadi hepimiz öğrenelim.
    Karakterleri inceleyelim hepiniz biliyorsunuz zaten ama olsun okuyun yararlı yazı olsun .

    Samurai Jack (Seslendiren: Cem Kurtoğlu) - Büyük bir savaşçıdır. Yardımsever, dürüst, akıllı, onurlu ve ayrı zamanda çok cesurdur. Bir japon prensidir. Aku tekrardan uyanınca ailesi planladıkları gibi onu Aku'ya karşı savaşmayı öğrenmesi için çeşitli ülkelere gönderirler. Tek amacı, Aku'yu yok edip kendi zamanına geri dönmektir. Ona bu yolda yardım eden arkadaşı ise sihirli kılıcıdır. Onun kılıcı onun gibi merhametli, iyi, onurlu ve mert kişilerde kullanılabilir. Kılıç kesinlikle kötü amaçla kullanılamaz
    yalnızca kötüleri yok eder. Gücü erdemdir. Kılıcı kullanabilmenin tek yolu budur.

    Aku (Seslendiren: Fatih Özacun) - Bir büyücüdür. Ölümsüz olmasına karşın korkaktır.(Yalnızca Jack' in sihirli kılıcına karşı.) Ejderha, akrep, yılan, insan vb. gibi birçok şeye dönüşebilir. Ağzından alev, gözlerinden lazer çıkarır. Acımasız, zalim, güvenilmez ve yalancıdır. Hiçbir sözünü tutmaz. Örneğin Jack'i öldürürse onu altına boğacağını söyler fakat altında boğmak yerine suda boğar. Onunda tek amacı Jack' in geçmişe dönmesini engellemektir. Onu yalnızca Jack' in sihirli kılıcı yok edebilir.(Bu yüzden kılıçtan korkar.) Telekinezi güçleri vardır. Eski mitolojik tanrıların savaştığı dev bir yaratıktan kopan ve dünyaya düşen bir parçadır.

    iskoç Adam (Orijinal adı: Scotsman)
    iskoç eteği giyer. Bacağının biri yoktur, onun yerinde makineli bir tüfek vardır. Onun da sihirli bir kılıcı vardır ama onunki geniş, enli bir kılıçtır. Jack'la karşılaşmaları bir köprüde olmuştur. ilk önce savaşırlar ama yenişemeyip dost olurlar. Daha sonra iskoç, karısı kaçırıldığı için Jack'den yardım ister ve tekrar birlikte savaşırlar. iskoç en son Jack'i 3 şeytani kadının hipnoz sesinden kurtarmıştır.

    Hatırlıyorum da bu adamin karısı çok konuşuyordu amk. Hatta saraya girip jack reyizle kurtarmışlardı karıyı.

    Evet Arkadaşlar Jack Reyizi Herkes bilir fakat ben biraz duygulanın biraz hatırlayın diye uğraştım.

    Duygulanan panpalarıma teşekkür ederim.
    ···
   tümünü göster