/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4 -1
    Sadece sevgili bakımından değil genel olarak 12 senelik yakın bir arkadaşım vardı ve kardeşiyle birlikte taşındılar ayrıldık sürekli 3 kişi takılırdık hep.
    Eski sevgilisi için benle konuşmaya bırakan kız ( daha önce lafını çok yapmıştım sözlükte daha geçen gün rüyamda gördüm )

    vsvsvvs. uzayıp gider bu listem fakat şu dıbına kodumun dünyasından yalnızlığa alıştım artık acımıyor biliyor musun şuan bu entry yazarken gözümden 2 damla yaş geliyor. Sürekli dertlerimi içime atıyorum kime anlatma fırsatım olsa dinler umrumda olmaz yani hissederim bazı geceler yatağımda kulaklığımı takip Gülay, Yıldız Tilbe vb. gibi isimler dinleyerek göz yaşları akıtırım yastığıma 1 saat çok rahatlatır bu beni. Geçen cuma kinaya gittim akrabalar sorup duruyor bilirsınız sevgilin var mı fln fln soru sorarlar bende yok derim ama aslında olmuyor be abi güvenemiyorum kimseye herkes gidiyor lan kime değer verdiysem gibtir olup gidiyor ama bilmiyorlar ki ben çok mutluyum hayır değilim arkadaş ortamında yalnızlık güzel dert yok diyorum ama yok be abicim bir yerden sonra duygularıma buraya yazdığım gibi yüzüne karşı söyleyebileceğim birisi hiç olmiycak hep yalnız kalıcam dıbına kodumun dünyasında

    özet yalnızım aq
    ···
    1. 1.
      0
      hangi şehirdesin lan birini yollayayım sana yüzüne söyle en azından yalnız hissetmezsin 2 3 saat
      ···
      1. 1.
        0
        istanbul Ataşehir ayıptır sorması pekekent misin usta ?
        ···
   tümünü göster