/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +72 -3
    Akşamın olmasını iple çekerek, buyuk bir azimle çalıştım. Sanki Nazanin aksam benimle buluşması bir ödül bende bu odülü haketmek için çok çalışmalıymışım gibi düşünüyordum.

    Akşam oldu beyler saat 9 u geçiyordu ama hala çıkış vermemişti rıza abi işler baya yoğundu. Elimde tepsilerle bir gruba limonata taşırken, karsimda aniden Nazani görmemle limonataları yere düşürmem bir oldu.

    Nazan hemen yanıma gelip Bir şeyin var mı kimki iyi misin diye sordu .Bende bie şey yoktu ama bardaklar kırılmıştı. Riza abiden yiyeceğim azari dusunuyordum.. Bide bu adamın evinde kaldığım için paniklemistim .Rıza abi yanıma gelip nazanın önünde, bağırıp çağırdı. Bende içime attım hepsini , çıkartamadım sesimi..Öyle ucuz bir evi orda bidaha bulamazdim.

    Rıza abi de sınırı geçince , Nazani da gorup hadi çık sen kimki yarın gorusuruz dedi. Sonra da beni yanına çağırıp 50 tl harçlık verdi. Anladi nazanla takilacagimi..Az önce kızan sanki kendisi değil gibiydi.. saman alevinden farksızdı riza abi parlamasıyla sönmesi bir oluyordu böyle..

    Elli lirayida kapmanin sevinciyle önlüğü çıkarıp nazanın yanına uçtum. Kafeden çıkıp yürümeye başladık..
    ···
    1. 1.
      0
      Duygulandim pic
      ···
    2. 2.
      +1
      limonatadan sonra çok utandım sus gibecem
      ···
   tümünü göster