/i/Tespit

  1. 1.
    +508 -180
    Açıklıyorum.

    Çünkü efendi erkekler tipsizdir.
    Tipsizliğin verdiği dez avantajı efendi olarak kapatmaya çalışır ama gene nafiledir. kızlar gene kendini değil bin erkekleri tercih edecektir.

    bin erkek dediğim ise yakışıklı bin erkeklerdir.
    Eğer yakışıklı değilseniz ve yakışıklı binler gibi davranırsanız bu defada keko damgası yersiniz.

    Yani olay tamamen tip.
    Tipin varsa ve binlik yapıyorsan kızlar tarafından tercih edilirsin çünkü yakışıklısın.
    Tipin yoksa binlik yaparsan kekosun, tercih edilmezsin; efendi olursan arkadaş olarak görürler.

    Ha tipi olan efendi erkekler var mı var. onlarda zaten efendi bir kız buluyor veya doğru kişiyi bekliyor. bekliyor derken sap olarak değil. adam sırf ilişkim olsun diye ilişki yaşamıyor yani.

    Para, boy pos, kas, giyim kuşam, saç sakal, temizlik o kadar önemli değil.

    Açlıktan nefesin kokacak kadar fakir değilsen, çubuk kraker veya fil kadar değilsen, saçına sakalına arada bir bakıyorsan,
    Belediye çöplüğü kadar pis değilsen ve tipin varsa yalnız kama ihtimalin %1. Oda mal olmandan kaynaklanıyodur. çok kısacıksan veya çok uzunsan dahi bile yalnız kalmazsın.o ihtimaldede kendine göre birini bulursun zaten tipin varsa.

    Vel hasılı kelam bir kız tarafından tercih edilmek istiyorsan doğuştan gelen bi tipin olacak gerisi hikaye.
    Büyük burunlu, tek kaşlı, kepçe kulaklı, ağzı yüzü yamuk asimetrik erkeği hiçbir kız tercih etmez. bunu böyle bilin. herşey tip çünkü.

    Birde şu sözlükte alfa erkek olmayı öğretmeye çalışan oruspu çocuklarına inanıp uğraşlara girmeyin. zamanınıza ve emeğini yazık. spor salonunda zütünü yırtana kadarda kas yapsan, tüm paranı en iyi kıyafetede versen, en iyi kuaföre gidip en iyi traşı olsan, en pahalı parfümleri kullanıp kıza en güzel şiiride yazsan, kızı en güzel yerlere gezmeyede zütürsen;

    Kıza sevdiğinizi söylediğinizde sizi arkadaş olarak gördüğünü söyleyecektir ve harcadığınız, emek zaman ve para boşa gidecektir.
    Sonrada gelip burda ağlayıp zırlayıp başlık açacaksınız.

    Özetle:tipiniz yoksa kız tarafında tercih edilmeyi beklemeyin veya bunun için çabalamayın. çünkü tipsiz olduğunuz için doğuştan kaybetmişsiniz şansınızı zorlamayın.

    Not:20 yaşımdayım ve hayatına hiçbir kız girmemiş bir tipsiz olarak tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. anlayana iyi tavsiyelerdir.

    Not2:şimdi sözlükteki oruspu evlatları nicke bakıp çüğüleyecek ama zerre gibimde değil.ben zaten bunları yıllar sonra google a yazan birileri okusun diye yazdım. sabaha kadar eksileyin gibimde de değil.
    Dost acı söyler. gerçekler bunlar malesef...

    edit:


    Beyler bu bahsettiğim sizi tercih etmeyen kızlar sizin tipinize denk ve üstü kızlar. çünkü kimse kolay kolay çirkini sevmez. misal %40 bir tipiniz var.%35 ve üstü kızlar için geçerlidir bu dediklerim. aradaki %5 amı olmasından kaynaklanan aleyhinize olan fark.
    Ama siz derseniz ben çirkin de severim diye.o zaman %35 in altı kızlar tarafından tercih edilirsiniz.ama bu takdirde dahi her zaman ilişki için ilk adımı atan ve ilişkinin devamı için çabalayan siz olursunuz. nede olsa karşınızdakinin amı var değil mi??

    Umarım editte demek istediğim anlaşılmıştır.bi kaç panpam sorduğu için herkesin görmesi açısından editleyim dedim..

    edit2:


    kız tavlamak için spor yapıp kas yapın diyen mi oldu size. bunu yapanlar boş yere yapıyor amk. kızlar kasa çok önem vermez tipe önem verir dedim. spor kız içindeğil sağlık için yapılmalı aynı fikirdeyiz.iyi okuyun yazdıklarımı.

    Birde kızlar tipe değil paraya bakar diyenler olmuş.
    Dikkat edinde paranızı yiyip yakışıklı erkeğin altına yatmasınlar. zaten tipsizsiniz boynuzu yiyince dahada çirkinleşirsiniz ona göre.
    ···
   tümünü göster