/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +171 -4
    AB Parlamentosu'nun görüşmesi sona eriyor, fakat AB'nin ekonomik ambargo oylaması çoğunluğun reddetmesi sonucu, ambargo gerçekleşmeden iptal oluyor.

    Öte taraftan ABD "Silah Ambargosu" görüşmesi kararını açıklıyor. Obama : " Türkiye'nin Suriye'deki hukuksuz operasyonları sebebiyle, ABD bu devlete silah satışlarını durdurma kararı almıştır." açıklamasını yapıyor ve resmen ABD TR YE SILAH AMBARGOSU koyuyor.

    Recep Tayyip Erdoğan TV karşısına geçiyor ve " ABD'nin bu tavrı Türkiye'nin sabrını taşıran son damladır. Türkiye olarak, Büyük Elçimizin derhal ABD'yi terkedip ülkesine dönmesini sağlıyacağız. ABD'nin Ankara ve istanbul büyük elçileride, kendilerine bir zarar gelmeden derhal ülkemizi terketmelidir! ABD'ye YPG, Daeş,PKK ve PYD terör örgütleriyle iyi bir müttefik ilişkileri dileriz. Bu günden sonra Türkiye, Teröristlerle aynı masaya oturan bu devletle veya onun türevleriyle asla aynı masaya oturmayacaktır." açıklamasını yapıyor.
    Açıklama CNN,BBC, REUTERS,AL JAZERAA, VICE,TRTWORLD, FRANCE 24 kanallarından canlı yayınlanıyor. Dünya bu konuşmanın Orta Doğu'daki dengeleri tamamen değiştireceği hakkında makaleler, tartışmalar,programlarla çalkalanırken SON DAKIKA..

    Cumhurbaşkanlığı Resmi sitesinden yapılan açıklamada 2 gün sonra Tahran'da ; iran, Rusya,Çin ve Türkiye devlet başkanlarının Suriye sorununu görüşmek üzere bir görüşme gerçekleştirileceği yazıyor.

    Bu esnada Türkiye Suriye operasyonlarının durdurulduğunu ve AFRiN, KOBANi,RAKKA, HASEKE,MALiKiYE VE KAMIŞLI kentlerini iLHAK ettiğini duyuruyor.

    AB devletleri ve ABD Başkanı Barack Obama yaptıkları açıklamalarda 3 gün sonra Cenevre'de bir Suriye zirvesi yapılacağını açıklıyor...

    DEVAM EDECEK...
    ···
    1. 1.
      +2
      Bütün bunlar olurken esad da evinde çayını yudumluyor öyle mi
      ···
    2. 2.
      +1
      Abi böyle olması güzeldetdexer abd binlerine böyle dediği an tüm Abd almanya ingiltere vs bize girer yani az mantıksız olmuş.
      ···
    3. 3.
      0
      AB Parlamentosu'nun görüşmesi sona eriyor, fakat AB'nin ekonomik ambargo oylaması çoğunluğun reddetmesi sonucu, ambargo gerçekleşmeden iptal oluyor.
      Sıçtığı an amk AB ile zaten iliskiler kötü ambargoyu ret mi ederler amk
      ···
    4. 4.
      0
      okuduğum en güzel başlık

      tüm entryler

      ağzına sağlık
      ···
    5. 5.
      +1
      Azerbaycan Kırgızistan gibi Türk devletleri nie masada yok
      ···
    6. 6.
      0
      Sen kahin misin pekekent Suriye'ye saldıracaz dedin saldırdık aq
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster