/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5 -1
    geçen ayasofyaya tek başıma müzekartım olduğundan giriş yaptım. geziniyorum. bilen bilir üst kata çıkarken dar merdivenler vardır. oradan çıkarken iki tane turist kız foto çekiliyorlardı. etrafta kimse yoktu hemen yavşadım.

    ayıptır söylemesi yavşak bir adamımdır. ingilizcem de iyidir. hemen salça oldum, tanıştım, fotolarını çektim. bir tanesi kısa boylu ama gögüsler füze gibi. diğeri ise uzun boylu diz üstü dar etek giymiş. bacaklar sütun. züt dışarı çıkmış dar etekten. anlatmam imkansız. tam bir esmer bonba.

    kızlarla fotolarını çekme ayağına beraber takılmaya başladım. üst katı komple bitirdik. ben beğendiğim kıza yazılmaya başladım. erkek arkadaşın var mı vs. beraber akşam taksimde içelim mi vs. kız da yavşamaya başladı.

    elimi beline falan atmaya başladım. ara sıra zütüne dokunuyorum, ortamı yokluyorum. derken kıza dedim ki hadi arkadaşını bırakalım çıkalım burdan. taksime falan gidelim. arkadaşına şaka yapmış oluruz falan dedim. kız "oooo yeah funny joke" falan dedi salak. hemen planıma dahil oldu. arkadaşı uzakta biyerde selfi çekilirken biz topukladık merdivenlere.

    bilen bilir ayasofyada üst kattan alt kata inen merdivenler çıkış merdivenlerinden ayrıdır. bu merdivenlerin başlangıcında girişe yasak karanlık bir bölüm var. şeritle çevrilmiş. ben inerken burayı gördüm hadi girelim dedim. kızı tuttum kolundan kimsenin bizi görmeyeceği bu yere soktum. sonra başladım öpmeye...

    kız sessiz sessiz gülüyordu. çok tehlikeli, sen bir delisin gibi şeyler zırvalıyordu. ben bunu öpüş manyağı yaptım. elimle eteğini sıyırdım. zütünü avuçlamaya başlayınca benim ufaklık zenci penisi gibi kalktı. iyice azdım. kızı ters çevirip eteğini sıyırdım. iç çamaşırını da hızlı bir hamleyle indirdim ve...

    işte o anda kız bağırmaya başladı amk. lan sus mus falan derken. baktım kızın surat ağlamaklı. korkmuş amk ağlıyor. hemen kızı serbest bıraktım ve merdivenlerden aşağı inmeye başladım. lan amk karısı elletip vermemek böyle bişey herhalde. o kadar avuçlamaya, öpmeye ses çıkarmadı. gibiş hamlesini yaptığım an tecavüzcü muamelesi yaptı amk. başımı belaya sokacaktı zor attım kendimi dışarı.

    özet: başarısız gibiş denemesi.
    ···
   tümünü göster