/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 351.
    +174 -3
    Türk-i Cumhruyetlerle birlikte Türkiye'de dahil olmak üzere 1 Hafta boyunca meydanlarda kutlamalar yapıyor... Hafta bitiminden 1 gün önce gündem değerlendirmesi yapmak üzere Erdoğan Tüm kanallardan Canlı Yayınlanacak olan Millete Sesleniş progrdıbını başlatıyor. Program tam 12 dilde yayınlanacak açıklaması yapılıyor.

    Erdoğan konuşuyor:

    "Aziz milletim, islam Dünyası ve Yüce Türk Milleti... " islam Dünyası ? Yüce Türk Milleti ? Bu sözler öylesine söylenmiş olamazdı... dinlemeye devam ediyoruz

    " Bildiğiniz üzere Türk Dünyasının incisi, Mazlumların tek umudu, islam Devletlerinin değerlisi güzel ülkem 3-5 haysiyetsiz hayalperest, haysiyetsiz tarafından ateş altına atılmak istendi...
    Sizlere sadece 1 cümle kurdum oda - evinize dönün- idi. Şayet dışarıda kalanların amacı belliydi. Ülkesi savaştayken hala şarlatanlık peşinde olan bu mel-un lar, bu firavun ordusunun uslu durmayacağını bizler bilmiyor muyduk ?

    Bildiğiniz üzere, -Tahran ittifakı- çerçevesinde yaptıgımız bazı istihbari antlaşmalar vardı. Tahran merkezli bir bina vardı 4 Devletin istihbaratı için tesis edilen.. Zaten bu olaylar ve kürt ayrılıkçıların isyan girişimi başlamadan - ki biliyorsunuz hepsi eş zamanlı başladı- yarım saat önce sokağa çıkmayı planlayan ne kadar grup varsa, liderlerinin MSS,KGB, MiT ve SAVAK ortak çalışması ile Tahran istihbarat Birliği binasında, yerlerini tespit etmek vesilesiyle 30 dakika öncesinde sessiz bir çalışma ile topladık. Neyin nerede olacağını, hedeflerinin ne oldugu gibi bilgileri öğrenince, bu isyan girişimini direkt olarak kısa sürede başarılı bir şekilde sonlandırmayı başardık.

    Lidersiz kalan bu anarşist kafalı ahmakların hepsini teker teker teslim aldık, direktifsiz kaldıkları için amaçlarına ulaşamayan bu ahmak sürüsünün topu hakettikleri yerdeler.
    Değerli kardeşlerim sizlerle biraz ayrıntı paylaşmak istiyorum.
    Dün gece yapılan tutuklamalarda DHKP-C örgütünün KGB yardımı ile % 92 sini kurutmuş bulunuyoruz.
    Aynı zamanda doğuda tutuklanan veya etkisiz hale getirilen yaklaşık 9000 kişinin PKK ile irtibat halinde olduğunu, bunların 4000 tanesinin ise örgütün bizzat militanı oldugunu tespit ettik ve PKK Terör örgütünün % 32 si tasviye edildi.

    Bunlar yaşanırken Genelkurmay Başkanımız Hulusi bey ile telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Eş zamanlı olarak Hakan Fidan'ı görüşmeye ekledim.

    Hakan Fidan bana " ÖSO ile iletişime geçildi. Her hangi bir direniş göstermeyecekler. Çekilmeye başladılar. IŞiD ise saldırıdan tamamen habersiz durumda" demesi üzerine, Hulusi beye Suriye'de derhal operasyon başlatılması emrini verdim. Genelkurmayımızın başarılı yönetimi sayesinde Suriye'nin %50 si TSK kontrolündedir.

    Türk Dünyası'nın ve islam Dünyasının şüphesi olmasın, Türkiye var oldukça hiç bir mazlumun yüzü yere gelmeyecektir. Birşey daha açıklamak istiyorum buradan son kez...

    Yarın Ankara'da gerçekleşecek görüşmeye davetli devlet isimleri açıklıyorum değerli kardeşlerim :

    - Kırgızistan Devlet Başkanı, Kazakistan Devlet Başkanı, Azerbaycan Devlet Başkanı,Özbekistan Devlet Başkanı, Türkmenistan Devlet Başkanı, KKTC Devlet Başkanı

    Aziz milletim, Allah'a emanet olun."

    Erdoğan'ın açıklamaları ardından Program Sona Eriyor ve dikkatleri çeken ve cevapsız kalan herşeyi halkına açıklıyordu.

    Dikkatlerden kaçmayan bir şey daha vardı ki... Yarın Davetli Tüm Devletler Türk Cumhuriyetleriydi... Neler oluyordu. Yarın herşey belli olacak ve açığa çıkacaktı.

    Görüşmeye Devlet Bahçeli'nin de katılacağı Ajanslarda ek haber olarak geçiyordu...

    (DEVAM EDECEK BEYLER ŞUKULARI ESiRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER)
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +7 -21
      kardeş sen ne anlatıyon ya ?
      ···
    2. 2.
      +21 -7
      Sus lan cehape li
      ···
    3. 3.
      +8
      karı giberken anlatsaydı sevinirdin demi gavat. bi kurcalama amk salağı adam başına yazmış hayal ürünüdür diye
      ···
    4. 4.
      +13
      lan o değilde okudukça evde ulumaya başladım auuuuuuuu
      ···
    5. 5.
      +2
      olum çok saçma ama acaip sardı aq
      ···
    6. 6.
      +2
      Turan is coming
      ···
    7. 7.
      0
      #Rez panpa
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster