/i/Tespit

  1. 1.
    +120 -34
    Beyler küfretmeden önce bi dinleyin.

    Şimdi siz bi insan sırf engelli olduğu için izlenmiyor diye üzülüyor onun küçük dusuruldugunu dışlandığını dusunuyorsunuz ve bu yüzden destek verip abone oluyorsunuz fakat kacirdiginiz nokta şu siz bu insana engelli olduğu için destek vererek ona içten içe aciyorsunuz bu yanlış bişey.

    Hele ki YouTube gibi ana konsepti, focusu konuşmak olan bi işte konuşma zorluğu çeken bi kardeşimizi destekliyorsunuz, umut veriyorsunuz.

    Hadi tamam hep beraber abone olduk 100 binden fazla abonesi oldu abi hanginiz gerçekten tüm videolarını izliceksiniz adama büyük umutlar verip sonunda yaşayacağı hüzünü arttırmaktan başka bişey yapmiyorsunuz.

    Bakın ben desteklemeyin demiyorum beğenen izleyen destekler abi tabiki ama asıl siz sırf engelli diye destekleyerek onu toplumdan soyutluyor farkında olmadan ona üstten bakıyorsunuz.

    Bu konuda Jahrein-Ahmet Sonuç çok sevdiğim birisidir kendisi onunda konuşması var isteyenler bakabilir bende bu şekilde dusunuyor ama yoğun tepki alicagimdan yazmiyodum ki o binlerce kişi önünde açık açık anlatti.
    ···
   tümünü göster