/i/Tespit

  1. 1.
    +74 -30
    evet beyler başlıktada gördüğünüz gibi csgoda gördüğüm tipleri anlatacağım. Başlıyorum
    1- Ruslar: Evet bütün csciler bu binleri tanır en çok kullandığı kelime skua blyaddır çok küfrederler ve genelde içkili olurlar.(amk salağı madem içiyon ne giriyon oyuna dimi)
    2-Pusucular: Genellikle Türklerdir.Cs 1.6cı tayfadır en çok pustukları yer de dusttaki long A daki yokuşa yada kutulara pusarlar.
    3- Prolar: Türk olma ihtimalleri çok yüksek değildir genellikle yayıncı olurlar. Bunlardan kaçın
    4-Hackerler: Bu dıbına koduklarım genelde yabancı uyrukludur. Orul orul orosbu çocuğudur ya god açarlar ya wallhack 3 km öteden vururlar.
    5- Veletler: Bunlar oynamayı bilmez çoğu silverdır. Bıçakla öldürebilirsiniz
    6- Kızlar: Nesilleri tükenmektedirler. Bu kızlar genelde konuşmazlar ve mic açtıkları anda havadan silah yağar. Amk abazaları hemen yavşar kıza.
    7- Afk Adam: Çok bin bir gruptur böyle bir arkadaşınız varsa arkadaşlıktan çıkarınız oyunu son saniye kabul ederler ve anneleri bunları her tarafa zütürür. Her oyun sonrası ceza yerler. Doğru dürüst maç atanı görmedim.
    8- Müzik açan puşt: Kendilerini dj sanarlar her türlü remixleri açarlar hayvan gibi hoparlörleri vardır nah ses kasarsınız.
    8-A Çok konuşan çocuk: üsttekinin nerdeyse aynısıdır müzik açmazlar ama çok konuşurlar.
    9- Sinirli Çocuk: Bunlar öfke kontrol problemleri yaşarlar. Her öldüklerinde sinirlenir ve mal mal sesler çıkarırlar çok küfrederler oyunun yarısında oyundan bile çıkabilir.
    10- Bilerek sıkan puşt: Genelde muallaklik yapmak için sıkarlar ve sizin verdiğiniz tavizin dıbına koyarlar bu puştları anında oyundan atın.
    Edit1: Evet beyler benim aklıma bunlar geldi sizinde listeye eklemek istediğiniz bir şey varsa aşağı entry girin ben eklerim.
    Sizden Gelenler:
    1-takımı trolleyen puşt: aldıgı flashları takımın oldugu yere atar (sokakdvusu nickli kardeşimizden)
    2-aykırı tipler: Takım ne karar alırsa tersini yapar. Gidip mal gibi ölür tek başına 5 adam alabileceğini zanneder daha mouse tık atmadan kalbur olur.
    (cabbar199 nickli kardeşimizden)
    3-p90cı tip : bunlar paradı yetiyorsa direkt p90 alırlar zırh mirh hiç umurlarinda olmaz ve adamların üstüne doğru rushlarlar
    (halflifetakiböcek nickli kardeşimizden)
    Edit2: Trende girmişiz teşekkürler bide burdan mojo kim aq demek istiyorum birazdan bakıcam yutupa örümceğim rıfkıya selamlar burdan
    ···
   tümünü göster