/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +284 -19
    Geçenlerde böyle bi başlık açılmıştı bende okumuştum hoşuma gitmişti.

    ama şey farkettim ölümler sadece %80 ve altındaki ölümlerdi ve bir çok insan en çok acı veren ölümün yanmak olduğunu sanıyor.

    Sadece tebessüm ettim.

    1-) açlıktan ölmek

    Bu ölümün süresi 30 gün sürmekle beraber yorgunluk baş ağrısı baş dönmesi kaslarda ağrı ilk haftada görülebilecek hafif acılardır. ( hafif dediğime bakmayın huur çocukları yanmaya göre hafif )

    Geri kalan 3 hafta içinde vicut yavaş yavaş yağ ve proteininizi yakmaya başlayacaktır . Bu acı açlık acısıdır .

    Sizin ramazanda duyduğunuz açlığın 2 milyon katı acı verir ( dünyada açlıktan ölen çok az insan vardır afrikadakiler hastalıktan ölürler .10 kişi filandır toplasan )

    Acı seviyesi % 98

    2-) Deri yüzülmesi .

    Yanmaya rakip olabilecek acılardan birisidir . Ölüm yaklaşık 7 saat falan sürer . Keskin bıçaklarla derinizin yüzülmesi sizi dayanılmaz acılarla arkadaş eder . Ki deri yüzülür yüzülmez ölmezsiniz daha acı çekmeniz gerekir .

    Acı seviyesi %93

    3-) linç edilmek

    Linçin ne olduğunu bilmeyen gibtirip gitsin . Vicudunuza yüzbinlerce darbe alırsınız kemikleriniz kırılır kafanıza vurmadıkları sürece bütün kemikleriniz kırılana kadar acıların babasını yaşarsınız diyebilirim .

    Acı seviyesi % 90

    4-)Cengiz hanın işkenceleri .

    Cengiz hanın vatan hainlerine yaptığı işkenceleri çok az sayıda kişi bilmektedir ( çünkü ülkede geri zekalı kaynıyo kitap okuyan yok )

    işkencenin ilk adımı kişiyi piskolojik olarak çökerten ana gibme işkencesidir ( gerçekten ana gibilir bu işkencede )

    Kişinin varsa anası yoksa kız kardeşi oda yoksa erkek kardeşi veya babası gözü önünde gangbang tecavüze uğrar gibilerek öldürülür. Eğer gibilerek ölmüyorsa beş altı kişi dıbına elini daldırıp mağdurun anasını ikiye bölerler ( anasının çektiği acı %96)

    Sonra bu piskolojisi gibilmiş adamı çırılçıplak soyup bütün kemiklerini birer saat arayla kırarlar . Daha çok acı çekmesi için.

    Sonra bu adamın gibini kör bir bıçakla yada sivri bi taşla vicuttan ayırıp kaynar suda pişirirler.

    Taşaklarınıda balyozla ezerek aynı işlemi uygularlar.

    Adamın kıvranışlarını izleyen CENGiZ HAN artık taşakların pişmiş olduğunu düşünüp gibi ve taşağı adama yedirir .

    En son bi keresteye bağlanan adam . Ayaklardan başlamak suretiyle yavaş yavaş kaynar suya daldırılır adamın ölmesi bir gün sürer .

    Acı seviyesi % 149
    ···
   tümünü göster