/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    0
    Neden kızların bi çoğu egoludur bu egolarını kırmak için neler yapılabilir az çok bildiğim taktikler var ama kızdan öneri almam en iyisidir bı yüzden 1-2 sorum var sana

    1- sürekli seni gitmekle konuşmamakla tehdit eden bi kıza onun gibi nasıl davranılır ( gitmekle gitmemek arasında kalır ya hep o egolu kızlar)
    2- çoğu soruya bilmem bilmiyorum sen bilirsin gibi cevap veren bi kız için ne yapılabilir
    ···
    1. 1.
      -1
      ego her insanda vardır. ve fazlası da azı da insana zarar verir. ama kızları yürüyen ego olarak görmek en başında yanlış bir yaklaşımdır. çünkü insanları genellemeniz onlara önyargılı yaklaşmanıza sebep olur ve ikili ilişkilerinize zarar verebilir. sorulara geçeyim.
      1-sürekli tehdit eden bir kıza onun gibi davranmak yerine önce onu bu davranışı hakkında uyarmak gerekir. eğer yine aynı şekilde davranmaya devam ediyorsa bu sefer konuşmayı kesmek sizin için daha iyi olacaktır. çünkü daha olgun düşünen bir birey sizi daha iyi anlayacaktır.
      2-ilk önce kızın bu şekilde davranma amacını anlamak gerekir. daha sonra buna göre bir yol izlenilebilir.
      ···
    2. 2.
      0
      Cevap için teşekkür ederim. Bi konuyu galiba yanlış anlamış veya yanlış anlatmış olabilirim. Herkeste ego vardır ama bahsettiğim kızlar egosu artık karakterini geçmiş kişiler yoksa gayet düzgün normal davranan kız arkadaşlarım var ben egosu karakterini geçmiş kızlara yürüyen egolu kız derim inşallah yanlış anlaşılmamıştır tekrardan teşekkür ederim
      ···
    3. 3.
      0
      rica ederim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster