/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +25 -5
    Öncelikle SelamünAleyküm panpalar ben halde suri ve k*rtlerin içinde calışan bi panpanızım sizi bekletmeden olaya geçiyorum (Boşcuyum)

    Evet kankalar saat 12 olmuştu ve eve gitme saatim gelmişti. Bende tam çıkarken bi kamyon geldi ve boş kasa getirdi. Bide 50 60 tane getirmiş huur çocuğu neyse ben bunu görünce öyle bi uyuz oldumki buna ayar vermessem gözüm açık giderim diyordum içimden. Beyler darbe olayları yüzünden kulübeme şanlı TÜRK bayrağı asmıştım. Bu bayrağı görünce başladı havlamaya hç (Huur Çocuğu) Ben (B)

    hç: ula kuzi keri gel bura
    B: Efendim abi
    hç: sen k*rçe biliyonmu
    B: Yok abi bana TÜRKÇE gel
    hç:gibtir puşt bu TÜRK bayrağını kaldır
    B:Niye abi
    hç: (gülerek) ula kro bura k*rdistandır
    B: Bakarız abi (gibSELER iNDiRMEM)

    Dedim ve başımdan saldım ama nası uyuz oldum beyler bizim burda halde siirtliler var bi mevzuya en az 8 10 kişi giderler ve bellerinden emanetleri ekgib olmaz. Ben işimi bitirdim adam orda oturmuş telefonla uğrasıyodu. Ben çaktırmadan gitmek için herşeyi hazırladım ve topallayarak bi siirtli abimizin yanına gittim. Siirtli Abi (SA) Ben (B)

    SA:Genç ne bu halin
    B:Abi şurda bi k*rdistan destekçisi adam ben TÜRK bayrağı astım diye kin tuttu kamyonetibi falan yıkattı kasa taşıttı şimdi büfeye yolluyo normlade işim erken bitti izin aldım ama hala burdayım. Dedim
    SA: (Sinirden kıpkırmızı olmuş şekilde) Tamam genç sen git ben halletcem gitme büfeye falan o direk eve git işin yoksa. Dedi
    B:Tamam abi dedim ve bi köşeye çekilip hç yi izlemeye başladım

    10 dk sonra 8 kişi bunu 30 dk boyunca güzelce dövdüler sonra son ses ölürüm TÜRKiYEM dinletip postaladılar
    ···
   tümünü göster