/i/Tespit

  1. 1.
    0
    Simon Ghost Riley:Listeye en sevdiğim karakterden başlamak istedim. Kendisi call of duty oyuncuları tarafından en çok sevilen karakter dir.Mw2'de öldüğü görülüyor ama değisık soylentiler var olmedigine dair. Kendisi aksanıyla ve cool tavırlarıyla kendini sevdirmistir. Price'a bagirmisligi bile vardır.

    Tommy Vercetti:Kendisi gta serisindeki en daşaklı karakterdir. Gömleği efsanedir. Karizması cool tavırları ve bitiriciliği ile en sevilen oyun karakterlerindendir.

    Carl Johnson:Namıdeğer CJ.Gta serisindeki daşaklı karakterlerden biri. Kendisi pantolonundan gözüken donu ile ciddiliğini kanıtlamıştır. Oyuncular tarafından çok sevilen bir karakterdir.

    Soap Mactavish:Belki bir coğumuzu bile sigaraya başlamıştır. Price'in takunu temizlemistir. Ghost'tan sonra ölümü en çok acı olan karakterdir. Suratındaki yara ve karizması ile oyuncuları kendine sevdirmistir.

    Süper Mario:Kendisi en eski oyun karakterlerindendir. Aşkı için her şeyi yapar.Çok daşaklıdır. Oyuncuların asla unutamadığı karakterlerdendir.

    Ryu:Street fighter'ın asıl oglanıdır. Scorpion'u subzero'yu 100'e katlar.

    Sonic:Mavi rengini insana sevdiren efsane karakterlerdendir. Mario'nun amca oğludur.

    Solid Snake:Göz bandıyla yaşlı olsa bile kendini kanıtlamıştır.

    Cpt. Price:En tecrübeli oyun karakterlerdendir.Ölüme kafa atmıştır. Yaşlı olsa bile cod fanları tarafindan çok sevilir.

    Hitman:Çoğu kişi kendisini johnny amcaya benzetebilir.Ama kendisi soğuk kanliligiyla kendini kanıtlamıştır.

    Eklemek istediğiniz varsa soyleyin. Sukulayan elleriniz dert görmesin
    ···
   tümünü göster