/i/Devlet

  1. 51.
    +5
    3.Dünya savaşının başlaması icin kesinlikle trump gibi emperyalist ırkçı birinin olmasi gerekiyor yani trump olmadıkça 3.dünya savasi kesinlikle başlamaz zaten gebersin gitsin bin 70 yaşında amk.
    Edit : Müslüman bir ülkeyiz diye bizdende nefret ediyor huur cocugu.
    Edit2: donald trump (bkz: huur cocugu)
    ···
    1. 1.
      0
      bence tam tersi panpa. evanjelist clinton seçilirse dünya yannanlara gelir bence. trump'ın müslümanlarla ilgili sözleri kendi ülkesine yönelik. bizim "suriyelileri istemiyoruz" söylemi gibi düşün. bence adam orta doğu bataklığından çıkmak istiyor ama clinton, yani evanjelizm çizgisi çok farklı. obama "ışidle savaş 30 yıl sürecek" dedi hatırlarsan. evanjelizmin nihai amacı büyük israili kurmaktır. obama ve clinton'ın sözlerinden bunu anlayabilirsin. clinton seçildiğinde orta doğu daha da karışacak. hatta türkiye'yi de karıştırmak isteyecekler ki kore'yi, yugoslavya'yı bölebilen güç türkiye'yi paramparça edebilir, çünkü biz çok "renkliyiz".

      çare trump...
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeşim ABD'de ki siyasi durumu benden daha çok takip eden biri yoktur diye düşünüyorum.Öncelikle Obama her zaman Işid gibi bir grup terorist yüzünden tüm müslümanlara terorist demek aşırı saçma Trump ise tüm müslümanlar teroristtir diyor.Clinton da Demoktrat partiden ( obamanın partisi) yani pek bir şey değişmeyecek.Trump gibi bir adama amerikan ordusunu emanet etmek hiç mantıklı gelmiyor.Birazdan editleyecem
      edit : http://i.hizliresim.com/gXl0dO.png
      ···
   tümünü göster