/i/Tespit

http://hizliresim.com/6mRrB3
  1. 1.
    +1
    beyler az once okudugum bir yaziyi size anlatmak istiyorum.ilk once eger boyle bir sey yuce turk halkina gercekten yapilacaksa bu allaha sirk kosmaktan baska bir sey degildir. Bilindigi uzere bu allahin belalari feto ve salaklari 14 agustosu intikam gunu olarak apacik belirttiler. Gorevliler bu saldirinin siber saldiri olabilecegini ve her turlu onlemin alindigindan bahsettiler. Peki bu nasil bir saldiri olabilir?

    fransiz gazetesi le figaro istanbulda deprem basinci en yuksek seviyede demistir ve bu fuat avni olarak bilinen mustafa koc yigit kitabinda yapay deprem makinasindan bahsedilmektr

    1997 de haiti uzerinde denendigi herkesce bilinmekte ve bu deprem sonrasi amerikan askerinin haitiyi ele gecirdigi bilinmektedir.

    dahasi Nazlı Ilıcak’a ait Tercüman gazetesinde;

    “Genelkurmay’ın, deprem silahlarının varlığını kabul ettiğini, yapay depremlerin kitle imha silahı olarak kullanımı konusunda personelini bilgilendirdiğini ve depremi tetikleyici silahların bilinenden daha ileri düzeyde olduğunu biliniyordu

    amerikanin 1999 depreminde israil araciligi ile katliam yaptigi silahta budur. Silahin tam adi Deprem Tetikleme Silahı (Earthquake Triggerin Weapon) EWT, Elipton silahı, Yüksek Frekans Aktif Kutupsal Işık Geliştirme Projesi, elektromanyetik Deprem Tetikleyici Silah Teknolojisi, Elektromanyetik ateş Topu, Nükleer Silahlar.

    peki 1999 depremini buyuk guclerin yaptigini nerden cikardin milyoner diyeceksiniz.

    Aydoğan Vatandaş yani namı-ı diğer Fuat Avni kitabında; Sırp asıllı Amerikalı bilim adamı ve mucit Nicola TESLA tarafından “düşük frekanslı elektromanyetik ışınımla yüksek enerji nakli” tekniğinden yararlanılarak ABD ve israil’in “TESLA Deprem Makinesini” geliştirdiği ve bu makineyi Kaliforniya San Andreas fay hattında meydana gelebilecek ve Amerikan ekonomisine çok büyük zarar vermesi beklenen olası bir depremin etkilerini test etmek için kullanmaya karar verdiklerinden” bahsediyor. Tabi bu test için en uygun fay hattı; Kaliforniya San Andreas fay hattıyla benzerlik gösteren Kuzey Anadolu Fay hattı.

    ABD ve israil zaman kaybetmeden planı uygulamaya koyulur ve israilli subaylar Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez, 17 Ağustos 1999 tarihindeki Donanma Komutanlığı’nda düzenlene rütbe devir teslim törenine katılılar. Israil bu makinayi denizaltilarla gizli bir sekilde yerlestirmistir ve bu operasyonun adida gece şahini tatbikatidir. Gece 3 te dugmeye basilmistir ve drvamini tahmin edebilirsiniz.

    Simdi kendi dusuncelerimin oldugu bolume geceyim.
    BENCE haitide oldugu gibi istanbulun sokaklarina amerikan askerlerini sokmaya calisiyorlar ve bilirsiniz irakta oldugu gibi amerika birkere girdimi cikar cikarabilirsen bunu yazma amamcim okudugum metin cok uzun oldugu icin size hem ozetlemek hemde bilgilendirmek oldu. ALLAH BIZI BU ALLAHSIZLARDAN SEREF YOKSUNLARINNIN SERRINDEN KORUSUN.
    ···
   tümünü göster