/i/Tespit

  1. 1.
    +6
    Bunu gözlemlerime ve tecrübelerime dayanarak yazıyorum beyler hadi başlayalım.

    1) sjsjsjsj = Bunlar wattpad te takılırlar erkek keserler bizden çok erkeklerin zütüne bakarlar. ilişki 1 ay bile sürmez sıkılıp tekmeyi koyarlar.

    2) asdasdasd = Bunlar üşengeç tiplerdendir random atmaya bile üşenirler. Slm nbr ii sn yazan bunlardır. ilişki uzun sürebilir ama sıkılırsınız.

    3) qweqwqe = Bunlar inciciyim ayağına takılan kızlardır. Sürekli küfür edip eliyle bozkurt işareti yapar. Fotoğrafları sürekli maskelidir. Uzun sürebilir ayrıca onlarla kavgayada gidebilirsiniz.

    4) afiaididşüğsü = Bunlar iphone kullananlardır. Kısaca zengin binler. Berkecanlarla takılıp kaanlara sakso çekerler. ilişki 1 ay sürer ama 93938 erkekle aldatılırsınız.

    5) FJFLAPGOAPGPiSKDiDKD = En sevdiğim. Oyun oynayanlardır. Barbieyle başlayıp lol gibi oyunlarda sup veya adc oynarlar. Mid ve jung oynayanları zor bulunur. Eğer bot pre olursanız evlenebilirsiniz.

    6) eheueheu = Bunlarda herzaman bir muallaklik vardır beyler uzak durun çıkma teklifi bile etmeyin tramesside çıkabilirler satanistte.

    7) Qbjdmckssçcklddmclv = Bunlar instagram ve tumblr kullanır beyler. Yüzleri kapalı fotoğraf çekilenlerdendir. ilişkimi? En fazla 2 ay oda aldatılırsınız.

    Ama Tuna abimizin de dediği gibi NAH SANA LOLCÜ KIZ

    edit: sizde yazarsanız eklerim beyler.
    ···
   tümünü göster