1. 51.
    +1
    -ilk gün kıyafet serbest. Tırnak kontrolü öğleden sonra olacak.
    -Tenefüs zili yok. Hoca istediği zaman ara verir, istediği zaman başlar.
    -Hoca gelince ayağa kalkmayın.
    -Derse geç girerseniz, hoca "geç kağıdı al da gel" derse sakın kanmayın.
    -Sınıfa kapıyı vurarak girebilirsiniz. Ben şahsen öyle yapıyordum (saygı göstergesidir nihayetinde) Lakin bodoslama dalanlar da olacaktır.
    -Kızlar saçlarını "üniversiteyi kazandım kızılı"na boyatmayın lütfen.
    -Erkekler siz de sürü gibi gezmeyin ilk haftalarda.
    -Öğrenci işlerindeki kadın size düşman değil. Onun nefreti bütün dünyaya karşı. moralinizi bozmayın ve klimanın tadını çıkarın.
    -Ders programı için panonun önünde toplanan kalabalığın arasında görüp aşık olduğunuz kızın sevgilisi var. baştan uyarıyorum. sonra çok ağlarsınız, demedi demeyin.
    -Muhabbete "YGS'de kaç puan yaptın? Bi' alt tercihim su ürünleriydi" şeklinde giren elemanla samimiyetiniz, not almanın ötesine geçmesin. çünkü, o çok sıkıcı biri. dikkat edin.
    -Saçı, sakalı uzatıp maymuna dönmeyin. Uzayan kıllar, özgürlük sembolü değildir. Klişeleşmeyin.
    -John Lennon gözlüğü ve şile bezine abanan hatunla muhabbet edecekseniz, mevzuya Nietzsche'den, sistemin bizi köleleştirdiğinden ya da hayatın anlamsızlığı gibi ana temalardan girin.
    -Siyah tişört üzerine kareli gömlek giyip, düğmeleri açanlar mühendislikte, şile bezi gömlek üzerine şal takanlar güzel sanatlarda okuyor. tercihlerinizi buna göre belirleyin.
    -Sığır sürüsü gibi doluşacağınız kantini gözünüzde büyütmeyin. önceleri reina gibi gelir, fakat sonra aile çay bahçesine dönüşür, demedi demeyin.
    -"Kitabı almak zorunludur" diyen hocalarınızı ciddiye almayın, fotokopiciye gidin.
    -Yatay geçiş, %10'luk dilime girip harcın yarısını ödemek gibi saçma sapan hayallere kapılmayın. kötü geçen vizelerden sonra, hepsi yalan olacak. unutmayın. alıntı
    ···
   tümünü göster