/i/Tespit

  1. 76.
    +1
    adam olmayı fonksiyona bağlayıp parayı girdi olarak kullanmak doğru bir yaklaşım değil panpa.
    Senin demek istediğin şu olmalı F(A)=(I)
    I burada bilgiyi temsil etmekte ve ayrı bir denklem olarak düşünülmelidir. Aslında A denklemini açıklamaya çabalarken I denklemini girdi olarak kullanarak bir büyük açmaza daha sebep olduk: "bu denklemlerin içeriği nedir?". eğer sadece okumak, tecrübe edinmek gibi iki değişkenimiz olsaydı x, y bilinmeyenleri ile birinci dereceden iki bilinmeyenli denklemimizi kullanarak ölçüm sağlayabilirdik. Bu şekilde bir ideal durum kurguluyoruz esasında I'nın x+y türünden bir denklem değil, x+y+z... çeşidinden bir denklem olduğunu ve derecesinin de bir değil duruma ve koşula göre artacağını peşinen kabul etmeliyiz. işlem kolaylığı açısından tecrübe gibi sübjektif bir ifadeyi kendi içerisinde gezilen şehir sayısı, çalışılan iş sayısı, tanışılmış insan sayısı ve bu tecrübelerin her birini işlendiği ay sayısı ile katlayalım. Örneğin: a1 şahsı ile 1 yıllık ilişkim mevcut. a1.12 türünden ifade daha objektife yakındır. şahsın meslek, eğitim, okuma vb. değerleri ile de bir sayısal değer kazanması mümkündür. bunları da a1 değerini üstleyerek belirtelim. a1^n türünden bir ifadeyi kast ediyoruz.
    Son durumda bir hotantonun F(A)= I = a1.n+a2.n+a3.n+y... türünden değeri a1=0, a2=0, a3=1 ve n sabit y=0 alınır ise adamlığı tek kişiye bağlı "n" kadardır.
    ideal bir insan ise bu denklemde şöyle güzel bir sonuç yakalayabilir: F(A)= I2 = a^t.n1+b^r.n2+c^m.n3+... z^f.n29+y ifadesinde özgül bir değer üretir ve sayısal değerini tam veremesemde hotantonun n kadar olan değerine kıyasla a^t.n1+b^r.n2+c^m.n3+... z^f.n29 kat ve y kadar fazla daha adamdır.

    özet: I2 gibmiş.
    ···
    1. 1.
      0
      Arkadaşım kendini zeki mi göstermeye çalışıyorsun bilmiyorum ama adamlıkla çalışılan iş sayısının tanışılan insan sayısının ne alakası var meslekle ne alakası var adamligin okunulan okulla ne alakası var saçma sapan konuşmayın bir insan adam olmak istiyorsa önce düşünmeli akletmeli sorgulamalı. iyi okullarda okuyup çok işte çalışıp çok kişiyle tanışan ama sorgulamayan mal gibi koyun pgibolojisi ile sistemin arkasından giden çok kişi var bu dünyada bunlardan birisi de sensin bundan eminim
      ···
   tümünü göster