/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +15 -1
    Benim aklımda güzel bi senaryo var manga senaryosu eğer iyi çizebilen varsa bi yazsın bana kafasından çizemesede bakar çizebiliyorsa internetten bazılarını bakarak çizersin çizdikten sonra üstünde oynarsın karakterlerin.

    Zaten ada akıllı 2 tane ana karakter var bir kız bir erkek.

    Diğerlerinin hepsi yardımcı karakter.

    Ortak olalım senle ben senaryoyu yaziyim sen çiz.

    Bence. değerlencek hatta animeye bile uyarlanabilir ama ikinci sezon gelmeyecek ve 12 bölüm.

    Türü : Romantizm, Dram, Pgiboloji, Slice of life.

    Senaryonun özeti: Birtane kız var bu kız aşırı güzel ama ailesi yok üzerindeki yırtık eski püskü kıyafetlerle sokakta yaşıyor.

    Sarışın olcak ve hafiften kıvırcık saçlı.

    Bu her zaman gibi köprüde otururken birisi gelip para vercek ve kız parayı kabul etmicek.

    Ben dilenci değilim falan filan ama çocuk bunun peşini bırakmayacak para vermese de yemek verecek en sonunda olaylar filan sıkıştıracağım arasında bunlar aşık olabilirler belki ama finalde kız evden kaçıcak soğuk bir kış gününde hava - bilmem kaç artık ve soğuktan hastalanarak köprü altında can verecek ve onu arayanlar bulunca yada artık sevgili mi verirz yanına bilmem ama bulunca sarılcak ve ağlıcak bapırcak bu sırada kamera yıldızlara doğru çıkıcak ve hop final.

    Böyle bitirdiğimiz için çok küfür yiyeceğiz ama millete öyle sevdircezki kız ölünce pgibolojileri bozulcak daha senaryo tam bitmedi ilerledikçe gelişcek kendi içinde. Ama şimdilik bi taslak olarak böyle bir şey çıkarabilirim sanırım.

    Şu köprü altında ısınmak için birtane kibrit yakabilir evet güzel oldu dur yazdıkça ilham geliyo yaa ben ajandamı açıcam görüşürüz birisi varsa çizebilcek yazsın buraya bye.

    Dur bu kız sokakta kaldığı her gece için kibrit kutusundan bir kibrit yakıyor ve o öldüğü gün kutudaki son kibrit yanacak evet öyle olcak
    ···
   tümünü göster