/i/Tespit

  1. 1.
    +33 -2
    baslık cok ekşice oldu farkındayım ama idare edin amk

    evet beyler bu yazımda kezban terimi nasıl ortaya cıktı su andaki türk kızı nefretinin ve bugun gelinen noktaya nasıl gelindigini anlatmaya calısacagım.

    türkiye normalde dinin ortaya cıkardıgı nedenlerden dolayı kız ve erkegin evlenmeden ilişki yasamasına kötu gözle bakılan bi yerdi. erkegin evlenene kadar iletişimde eldugu dişi annesi ve varsa kızkardesiyle sınırlı idi.
    90 lara dogru iletişim kanallarının artmasıyla (internet tv vs.) batıdaki yasam tarzı görüldü özenildi. ve yavas yavas ilişkilere sex faktörü girmeye basladı. evlenmeden sex yapma daha normal gelinmeye baslandı.

    bu noktada abazan olan kardeslerimiz kızlara ölümüne saldırdı bi meme için bi catal görmek için olmadık rezillikler yapıldı kızlarımızın zütu kaldırıldı

    2000 lere gelince kızlar bişeyi farkettiler 'amın gücü'. fıtrat olarak ilgiyi begenilmeyi aarzu edilmeyi el ustunde tutulmayı arzulayan kızlarımız amlarının gücünü kullanmaya basladı. hal böyle olunca bir otursta bi kuzuyu deviren, tek bi ferdi dunyaya bedel olan türk erkegi butun enerjisini gencligin de verdigi azgınlıkla kızların emrine sundu.
    işte bu dönemde 'kezban' denen o yaratık ortaya cıktı
    bu kezban canlısı dıbını kullanarak butun erkekleri dize getirdigini farketti ve erkekleri sonuna kadaar sömurmekten kendini alamadı. türk kızımız 'koyunun olmadıgı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler' mantıgıyla o dönemde kasar kızların azlıgını avantaj olarak kullanıp erkekleri pesinden kosturdu. bunun için de fazladan hiçbirsey yapmasına gerek yoktu cunku kıllı bıyıklı da olsa tek bir meme ugruna erkeklerin kul köle olacagını biliyolardı. o zamanlar cokca 'how i met your mother, sex and the city vs' izleyen erkeklerimiz de olanca abazanlıkla amı zütu dagıttı

    bir sure böyle giden durum degişmek uzereydi. peki neden

    cunku kasar kızların nasıl el ustunde tutuldugunu gören ilgi manyagı oldugunu gören diger kızlar yavas yavas duzenin esiri olmaya basladı. ve o zamanlar kasar diye tabir edilen kız sayısı cogaldı(su anda o kasarlara aile kızı deniyor o ayrı). ve turk insanı yurt dısına acılmaya basladı cesitli vesilelerle yurt dısına cıkıp ordaki kızları gören turk erkegi bunu gelip vatanında anatmaya basladı(kibar feyzo örnegindeki gibi) verici kızların da cogalmasıyla -ki bu 2010 lara denk geliyor- erkekler yavas yavas akıllanmaya baslıyor cunku binbir ugras sonunda guzel kızın tek memesini avuclamak yerine az bir emekle cirkin kız gibebildigini göruyor.

    kırılma noktalarından biri de burası zaten erkekler aartık kızlar icin kul köle olm ayı bırakıyor kolay kız tanımı ortaya cıkıyor.
    ve sosyal medyada zor kızlara, tahrik edip tatmin etmeyenlere kezban denip ustlerine gidiliyor

    burada ayrı bi parantez olarak sundan bahsetmek istiyorum turk kızı sevişirken 'perde kapalı mı, kotu cıkarma: oraya dokunma vb' seyleri söylemesinin nedeni sudur:

    yukarıda anlattıgım nedenlerden dolayı hızlı bi şekilde evrilmek zorunda kalan kızların hata raporu vermesidir. cünkü eger ilgi istiyorlarsa bunun karılıgı olarak bedeninden fedakarlık yapmak zorundaydılar. ama buna hazır degillerdi sonuc olarak böyle bir tablo ortaya cıkıyor

    neyse son olarak gelinen nokta; erkekler akıllanmıs; kızlar tekrar eski günleri yakalamak adına daha fazla fedakarlık yapmak zorunda ve turk erkegi turk kızlarından nefret etmekte cunku beklentilerin karsılanmasını istiyor

    sonuc olarak yazmak istedigim su; kızlar bu hale nasıl geldi:
    erkekler yuzunden!!
    cunu kızlar yapı itibariyle duygusaldır mantık pek calısmaz (yanlıs anlasılmasın kızlara hakaret etmiyorum sadece duyguları daha ön plandadır onu diyorum) erkekler de bunu kullanıp kızları kaldıramayacakları basedemeyecekleri bi mucadeleye soktular
    bundan sonra olacaklar ise sunlar:
    bi yerden sonra erkeklerin abazanlgı kızların hevesleri rayına oturacak ve biraz da batıda olan sistem gelecek (tam olarak olmasa da toplum degerleriyle batı degerleri harmanlanacak)

    özet: türk kızlarını bu hale getiren erkeklerdir simdi de katlanmak zorundayız
    okuyun giberim amk o kadar yazdım okumadan yorum yazanı gibsinler

    EDIT: @2 için hadi beyler @2 bacının fotosunu at trrk
    ···
   tümünü göster