1. 101.
    +2
    yeni gelen panpalarımı bilgilendirmek için yazıyorum bu entariyi özellikle şehir hakkında bilgiler vereceğim.

    öncelikle merkezle okul arası yaklaşık 20-25 dakika otobüsle gidip geliyorsunuz yani ve otobüste oturmak çok zor neredeyse imkansız aq. şehir çok sıkıcı diyen gibiklere falan bakmayın beyler eğer eğlenmeyi biliyorsanız mükemmel bir yer ama biraz pahalıdır bolu haberiniz olsun. dediğim gibi herşey sizin elinizde eğer eğlenceli arkadaşlar bulursanız ve gerçekten sosyal olmak istiyorsanız güzel yerdir bolu. he birçok arkadaşım yurdunda oturuyor bütün gün onlara göre çok gibik bir yer bolu. bu arada kız mevzusunda türkiyenin aşmış şehirlerinden birisidir gayet güzel hanım kızlarımız var bu ilim irfan yuvasında.

    şehir zaten yeşil hadi arkadaş mı bulamadın sosyal hayatın mı yok git en kötü gölcüğe 1-2 arkadaşına mangalını yak sigaranı iç dıbına koyayım sırf gölcükte mangal yapmak için bile yazılır bolu.

    kampüs gayet güzel türkiyenin en güzel kampüslerinden birine sahip kışın bembeyaz bir görüntü oluşuyor kartpostal gibi, mayıs-haziran aylarında bile çok sıcak olmuyor kampüs püfür püfür esiyor dağın tepesinde zaten aq.

    ben bu sene yabancı dillerdeydim hazırlığı geçtim çok şükür özellikle hazırlıkla ilgili bilgiler almak isteyen panpalar varsa özelden yazsın yardımcı olurum. bakın size diyorum hazırlık kolay çalışmayayım demeyin zütünüze girer aq ona göre ^^
    ···
   tümünü göster