1. 1.
    0
    Beyler bilgin zütberk saldırıları artık bize zarar vermeye başladı bugün ki yapılan gene program bağlantısıyla liseli demek istiyorum ama sırf iyimser olmak istediğimden ergen veletin yaptıklarından sonra resmen gerizekalı topluluk sıfatını üstümüze almaya başladık ki bugun bilgin bile videodaki konuşmaktan aciz liseli için 'inci sözlüğün ağzı en çok laf yapan temsilcisi' heralde bile diyerek adam resmen bugun bizle taşak geçti.
    Yaptıklarımız artık sadece bilginin reytinglerini artırıp onun işine yararken huur çoçukları yüzünden bizim kaybımız çok oluyo gelin bi el atalım bu işe.

    Özet isticekler için ; http://video.yahoo.com/watch/8232242/21875518

    binler duyyarsız kalmayın gerekirse 5.yıldızın saldırılarını artık değiştirelim şerefsiz bilgin prim yapıyo artık sadece çünkü işin bi eğlencesi kalmadı artık

    Beyler bu başlığı ve 3.entry deki kardeş başlığı uplayıp sol taşakta üstlere bi zahmet çıkartın.bu iki başlık biraz gündeme gelirse başka başlıklarda bunları takip edecektir.

    sevgili duyarlı binler inciye yani admine bu ve diğer başlığın linkini veren bir mesaj atmayı denesin en azından denesin belki takar denemekten bişi gelmez.Haydi hayırlı traşlar
    ···
   tümünü göster